Haberler
BBC

İspanya Kraliyet Ailesinde Skandal! Gelin-Kaynana Kameralar Önünde Birbirine Girdi

Güncelleme:

İspanya kraliyet ailesinin Paskalya kutlamaları sırasında bir katedralin içinde çekilen görüntüleri, iki kraliçe arasındaki gerginliği su yüzüne çıkardı.

İspanya, kraliyet ailesinin Paskalya kutlamaları sırasında çekilen görüntüleri ile şoke olmuş durumda.

GELİN KAYNANA GERGİNLİĞİ KAMERALARDA

Pazar günü İspanya kraliyet ailesi, Paskalya'yı kutlamak amacıyla Mayorka adasında bulunan Palma de Mallorca Katedrali'ne gitti. Ayinin ardından aile üyeleri henüz Katedral'in içindeyken Kraliçe Letizia ve 79 yaşındaki kayınvalidesi Kraliçe Sofía arasında yaşanan gerginlik kamera görüntülerine yansıdı.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Videoyu yayımladıktan sonra silinen bir Twitter hesabıyla dolaşıma giren görüntüler sosyal medyada büyük olay yarattı.

Görüntülerde Kral Felipe'nin annesi Kraliçe Sofía, iki torunuyla beraber fotoğraf çektirmek için poz vermeye çalışırken görülüyor. Kral Felipe'nin eşi Kraliçe Letizia ise kollarının altına torunları 10 yaşındaki Sofía ve 12 yaşındaki Leonor'u alan Kraliçe Sofía'nın sürekli önüne geçerek fotoğraf çekinmelerine engel oluyor.

İTİŞTİLER

Hatta Kraliçe Letizia, kayınvalidesinin kızının omzu üzerindeki elini indirmek için hamle yapıyor, bunun üzerine kayınvalide gelininin kolunu itiyor.

KRAL MÜDAHALE ETTİ

Bu durumu şaşkın bir suratla izleyen Kral Felipe ise iki kadının yanına gelerek bir şeyler söylüyor. Biraz arkalarında bulunan Kral Felipe'nin babası eski kral Juan Carlos da gerginliği şaşkınlıkla izliyor.

İspanya kraliyet ailesinin hep beraber kameralar karşısına geçmesi birçok açıdan büyük bir önem teşkil ediyordu.Normalde kamuoyunun gözlerinden sürekli uzak tutulan ailenin çocukları Sofía ve Leonor, nadir olarak bir etkinliğe katılmıştı. Eski kral Juan Carlos ise 2014 yılında tahtını oğluna bırakmasının ardından ilk defa bir Paskalya ayinine katılıyordu.

KRALİYET AİLESİ İTİBAR KAYBEDİYOR

İspanya'da ekonomik krizin patlak vermesinin ardından, Juan Carlos'un yaptığı harcamalar ve kendisine yöneltilen yolsuzluk suçlamaları kraliyet ailesinin itibar kaybetmesine yol açmıştı.

Bu yüzden Juan Carlos koltuğunu oğlu Felipe'ye bıraktı. Ancak en son olarak Kral Felipe de Katalonya özerk bölgesi ile ilgili yaşanan siyasi kriz sırasındaki tutumu yüzünden eleştirildi.

BAŞTA ARALARI İYİYDİ, SONRADAN BOZULDU

İspanyol El Pais gazetesi, bu görüntülerin iki kraliçe arasında kötüleşen ilişkilerin bir yansıması olduğunu söyledi. İki kadın arasındaki ilişkiler başlarda çok iyiyken son zamanlarda soğumuştu.

Nişanlandıkları sırada eskiden televizyon sunuculuğu yapan Letizia özellikle Sofìa'ya teşekkür etmiş, daha sonra da kayınvalidesine verdiği destek için sık sık minnettar olduğunu dile getirmişti.

Ancak son zamanlarda torunlarına düşkün olan Kraliçe Sofìa'nın kızları istediği kadar görememesi ikili arasında sorun yaratmıştı.

GAME OF THRONES BENZETMESİ

İki kraliçe arasındaki gerginlik sosyal medyanın da diline düştü.

Kimileri bu görüntüleri Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki Cersei Lannister ve Olenna Tyrell karakterleri arasındaki gerginliğe benzetti.



Kimileri de Kraliçe Letizia'yı İngiliz kraliyet ailesinin fotoğrafının önüne geçmeye çalışırken montajladı.

BBC

Prenses Letizia Juan Carlos Twitter İspanya Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

Halil:

laik yobazlar kıvırıyor.neymiş bunlar göstermelikmiş.hadi ordan yobaz seni.ingiltere birleşik krallık.diğer avrupa ülkelerinin bir çogu öyle.taptığınız batı sizin beyninizi böyle yıkamış.o taptıgınız avrupalı amerikalı herhangi bir sanatçı veya futbolcu evlenirken kiliseye gider gorkrmli düğünler yapar sizde büyuk bir hayranlikla seyredersiniz.ama burda bir sanatçi yada futbolsu ben sultan Ahmet camiinde görkemli bir dugun yapacam dese adami linc edersiniz.sizi iki yuzlu yobazlar.ama size fazla kızmiyorum çunkü kölesiniz.

52
0
yanıtYanıtla
E.s:

Ne var yani bizde de aynı gelin kaynanalar

26
1
yanıtYanıtla
Maradona:

Tayyip Erdoğan a diktatör diyen Batı’ya bak. Seçime girmeden kral

9
3
yanıtYanıtla
E:

Kaynana heryerde kaynana maalesef

10
2
yanıtYanıtla
Halil:

Bizim azılı gavurlar şimdi hayran hayran seyrediyordu.avrupayı kendimize örnek aldık örnek almaliyiz derler.ama avrupanın göbeğinde papalık dağ gibi duruyor.en" çağdaş demikratik"ülkelerinde krallık var.Ama müslümanlarında halifesi olsun dediğimizde kiyameti koparıyorlar.DEMEKKİ NEYMİŞ BUNLARIN DERDİ İSLAMLAYMIŞ.

7
4
yanıtYanıtla
Ali:

Kral anası olsada, prens karısı olsada mevzuları hep aynı...

10
0
yanıtYanıtla
:

Kaynanalik muessesesi heryerde huzursuzluk sebebi. Oglan anasinin zum aileye huzursuzluk vermesi Igrenc bi olay. Demek ki bir slklntl var, o halde.cocuklari ne cekistiriyorsun annesinin izni olmadan. Cocukta istemiyor iste. Millete poz vericem diye ahtapot gibi sarilmis. Allah bilir ne cektirdi ki gelinine torunlarina bu tepkiyi hak etti. Kaynanalardan igrenesim geliyor. O derece. Ailede huzursuzluk sebepleri.

1
6
yanıtYanıtla
ABC:

Şu ikilemi çözen varsa açıklasın. Yahu şu kaynanalara laf atan kadınlar kendilerinin de potansiyel kaynana olabileceklerini niye akıllarına getirmiyorlar? Şimdinin kaynanası bundan önce gelin değil miydi?

7
0
yanıtYanıtla
Halil:

bizim laik yobazlar bizdeki hanedan ailesine ve halifeliğe ateş püskürürler ama batılı efendilerinin bu tutumu onların çok hoşuna gider.

4
3
yanıtYanıtla
Gercekçi:

Laikliğe laf atan dingil.İslamiyet bozulmaları en çok dindar geçinen fakat dini çıkarları uğruna kullanan sözüm ona dindar kesim elinden yaşadı.Avrupada yada dünyanın başka yerinde saygı bekliyorsan sen de başkasının inançlarına saygı duyacaksin

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title