Haberler

İskenderoğlu, AK Parti Kepez Belde Başkanlığını Ziyaret Etti

Çanakkale’de, AK Parti Kepez Belde Başkanlığı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu’nu ağırladı.

Çanakkale'de, AK Parti Kepez Belde Başkanlığı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu'nu ağırladı.

Halk oylaması süresince AK Parti Kepez Belde Kadın Kollarının düzenlediği eğitime AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu konuşmacı olarak katıldı. Eğitime, Kepez Belde Ana Kademe Kadınları, Kepez Belde Kadın Kolları, Mahalle Teşkilatları, üyeler ve Kepezliler ilgi gösterdi.

AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Cavidan Gül toplantıya açılışına bir sunumla başladı. Kepez'deki çalışmalarını 16 Nisan'da yapılacak Referandum da yüksek oranda 'EVET' çıkması için belde de ev ev gezen Gül, vatandaşlara referandum da oylanacak anayasa değişikliği paketindeki maddeleri tek tek anlatacaklarını dile getirdi. Gül, konuk olduğu evlerde, referandumla ilgili kafasında soru işareti bulunan veya kararsız kalan Kepez belde sakinlerine verdiği bilgilerle aydınlattığını ifade etti.

Referanduma kadar 'EVET' için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, "Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde, her seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak, hükumet kurulamama sorunu ortadan kalkacak, kaosa neden olan koalisyon dönemleri tarihe karışacak" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Jülide İskenderoğlu Çanakkale AK Parti Kepez Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title