Haberler

İşitme Engelli Esra, Cezaevi Firarisi Tarafından Kaçırıldı' İddiası

BODRUM'daki evlerinden 3 gün önce markete gitmek için çıktığı belirtilen işitme engelli Esra Dağ'dan (25) haber alınamıyor. Polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan Dağ'ın yakınları, genç kızın, sosyal medyada tanıştığı cezaevi firarisi Fahri K. (38) tarafından kaçırıldığını öne sürdü.

Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde yaşayan işitme engelli Esra Dağ, iddiaya göre, 6 Temmuz Cuma günü markete gitmek için evden çıktı. Dağ, 2 saat geçmesine rağmen dönmeyince yakınları, merak edip, aramaya çıktı. Markete gitmediği belirlenen Dağ, gidebileceği yerlerde de bulunamayınca yakınları, polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Dağ'ın yakınları, genç kızın fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşıp, gören ya da yerini bilenlerden yardım istedi.

'GELİRSEM YAKALARSINIZ, KIZI KİMSEYE VERMEM' DEMİŞ

3 gündür haber alınamayan Esra Dağ'ın eniştesi Mehmet Emin Oruç, "Esra'nın Facebook'ta 1,5 aydır görüştüğü biri varmış. Bu kişinin cezaevi firarisi Fahri K. olduğunu öğrendik. Jandarma, bu kişinin 9 ayrı suçtan sabıkalı cezaevi firarisi olduğunu ve Eskişehir'de yaşadığını tespit etti. Bu kişi, kendi ailesini de arayıp, 'Size gelin getiriyorum' demiş. Polis bu kişinin Eskişehir'de yaşadığı eve baskın yapmış ama evde kimse yokmuş. Daha sonra bir şekilde telefonuna ulaşılmış, 'Gelirsem yakalarsınız. Kızı kimseye vermem' deyip, telefonu kapatmış. İşitme engelli olduğu için Esra kendisini iyi ifade edemiyor. Esra'yı gören ya da yerini bilenlerin 05428126464 numaralı telefondan bize ulaşmalarını rica ediyoruz" dedi.

Oruç, baldızını kaçırdığını ileri sürdüğü Fahri K.'nin 'Serhat Sezer Sezgin' sahte ismini kullandığını da kaydetti.

Mehmet Emin Oruç, baldızı Esra Dağ ile onu kaçırdığını öne sürdüğü Fahri K.'nin fotoğraflarını Facebook'taki hesabından paylaşıp, görenlerden ve yerini bilenlerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title