Haberler

İsabeyli'ye 5 Ayda 5 Milyonluk Yatırım Yapılacak

Nazilli'ye bağlı İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, beldede biten ve yapımı devam eden projeleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi.
İsabeyli'nin tamamında alt yapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan...

Nazilli'ye bağlı İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, beldede biten ve yapımı devam eden projeleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

İsabeyli'nin tamamında alt yapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Bekir Kuvvet Erim, "Beldedeki ana cadde ve sokaklarımız uzun yıllardan beri çok bozuk. İsteseydik bozuk yolları daha önce makyajlayıp düzeltebilirdik. Ama yolları düzetmeden önce, yap tekrar boz olmasın diye alt yapı çalışmalarımızı tamamlamak istedik. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının ardından şimdi de doğalgaz borularının döşeme işlemleri devam ediyor" şeklinde konuştu. Seçimlerden önce alt yapı çalışmalarının cesaret işi olduğuna dikkat çeken Erim, "Benim görevim 30 Mart'ta bitecek. 30 Mart 2014'e kadar İsabeyli'nin Belediye Başkanıyım ve hizmet etmeye devam edeceğim" dedi. Erim, İsabeyli'ye 3 kilometre ana doğalgaz borusu döşeneceğini, tali yollara da döşenmesi için müracaatta bulunduklarını ve çalışmaların bir ay içinde tamamlanacağını da belirtti.

Bekir Kuvvet Erim, İsabeyli'nin resmi nüfusunun 5 bin civarında olduğunu ve her geçen gün artmaya devam ettiğini söyledi. Üniversite öğrencileriyle birlikte bu sayının 11 bin civarında olduğunu kaydeden Erim, "Yatırımlarımızı, İsabeyli nüfusunun 25 bin olduğunu hesaplayarak, ileriyi düşünerek gerçekleştiriyoruz. Örneğin 2 yeni su deposu yaparken, eskilerini tadilattan geçiriyoruz. Şu anda toplam bin ton kapasiteli 5 su depomuz var" şeklinde konuştu. Erim, 5 milyon TL'lik yatırımların bir kısmının İller Bankası'ndan gelen parayla, bir kısmının da hibe kredileri vasıtasıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. İller Bankası kredisi sırasında Nazilli Belediyesi engeline takıldığını hatırlatan Başkan Erim; "Nazilli Belediye Meclisinden alamadığımız bu oluru Bakanlık kararıyla aldık ve hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Aynı şekilde Belediyemizin işlettiği Akaryakıt İstasyonu için de 5 yıllık peşin ücretle kiralama yapacağımızı söyleyerek talepte bulunduk fakat bunda da olumsuz karar aldık ve bizde İdare Mahkemesine dava açtık. En kısa sürede bu sorunu da çözeceğimizi düşünüyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kuvvet Erim İller Bankası İsabeyli Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title