Haberler

İş Kadınlarından Milli Eğitim Müdürü Aslan'a Nezaket Ziyareti

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevin İl ve Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran yeni görevine başlayan Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevin İl ve Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran yeni görevine başlayan Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hasan Aslan'a ziyaretler devam ediyor. Diyarbakır'da faaliyet gösteren DOGÜNKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevin İl ve Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran Aslan'ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, "Kapımız herkese açıktır. Kim gelirse gelsin, parti gözetmeksizin elimizden geleni yapmaya hazırız. Burada asla kapımızda kimseyi bekletmiyoruz, eğer bir makamda isek elimizde de yetki varsa halkımıza sunmamız bir insanlık görevidir. Bu makamlar halkımızın makamıdır gelip geçicidir, makamlar kimseye kalmaz. Bana ulaşmaları için hiç bir aracıya gerek yoktur, kim gelmek ve ziyaret etmek isterse her zaman gelebilir şahsımla görüşebilir. Yapabilecek ne olursa elimden geleni yaparım. Biz halkımız için varız. Devletimizin kapısı halkımız için vardır. Asla kimseyi kapımızdan geri çevirmedik ve çevirmeyeceğiz" dedi.

Nezaket ziyareti çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ı ziyaret ettiklerini dile getiren DOGÜNKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevin İl, "Diyarbakır'a geldiği günden buyana projeleri ve hizmetleri ile Diyarbakır'a değer kattı. Bizler de kendisine bir nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Aynı zamanda il müdürlüğünün hayırlı uğurlu olmasını diledik. Diyarbakır'a kim hizmet yaparsa biz de elimizden geleni yaparız. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a başarılar dileriz" diye konuştu.

Ziyaret, makamda gerçekleşen görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Duran Aslan Hasan Aslan Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title