Haberler

İngiliz model Demi Rose'un kırmızı mayolu pozu beğeni rekoru kırdı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken İngiliz model Demi Rose, kırmızı mayolu pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü modelin paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

23 yaşındaki İngiliz model Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini ekledi.

Instagram hesabında 14,1 milyon takipçisi olan Demi Rose, kırmızı mayolu pozunu takipçileriyle paylaştı. İngiliz modelin cesur paylaşımına 393 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

Hafif makyajıyla dikkat çeken Rose, şu sıralar güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.

DESENLİ BİKİNİLİ POZU DA BÜYÜK BEĞENİ TOPLAMIŞTI

Öte yandan Demi Rose, geçtiğimiz günlerde de desenli bikinisiyle kameraların karşısına geçmişti. Cesur pozunu Instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan İngiliz modelin fotoğrafına yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum gelmişti.

İngiliz model Demi Rose'un kırmızı mayolu pozu beğeni rekoru kırdı

İngiliz model Demi Rose'un kırmızı mayolu pozu beğeni rekoru kırdı

İngiliz model Demi Rose'un kırmızı mayolu pozu beğeni rekoru kırdı

İngiliz model Demi Rose'un kırmızı mayolu pozu beğeni rekoru kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demi Rose Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

PAŞALI:

Gelsin kırmızı mayosuyla Üsküdar da kayaların üzerinde güneşlensin.

12
3
yanıtYanıtla
Ama bak bee:

Tam hatun yarında değil

6
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Hastasiyim bu hatunun.

7
1
yanıtYanıtla
KAYAHAN KAYAR:

Hasta olmayla olmuyor bu işler.Varsa limanta yatın ,saray gibi katın , kilo kilo mücevheratın tokmağınla soğuk demiri bile döğersin.

yanıt2
yanıt2
Reis:

benim var yatım sarayım caizmidirki

yanıt0
yanıt3
fakir ve yakışıklı köylü genci ilyas:

Bize misafir gelmesini istemem, çünkü evde hiç bir şey yok, buzdolabı bomboş, annem ve kızkardeşlerim beslenme yetersizliğinden perişan haldeler, bende hava sıcak diye esmerleşmemek için dışarı çıkıp çalışmıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Mert:

Bizim köye de bekleriz.

0
0
yanıtYanıtla
melis hastası:

melis neredesin . bak tahtın sallanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
XXXX DEMİ HAYRANI:

çokkkkkk güzeelll bir kadın bu ya demi rose hayranım sana o fizik o yüz güzelliği o tatlılık çok çok tatlı vede çok kıvrımlı dolgun muhteşem bir kadın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title