Haberler

İngiliz gazetesinden bomba iddia: Trump, Biden'ın yemin töreninden bir gün önce İskoçya'ya kaçacak

Güncelleme:

İngiliz The Guardian gazetesinde yer alan bir habere göre ABD Başkanı Donald Trump, resmi sonuçlara göre ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın 20 Ocak'taki yemin töreninden bir gün önce İskoçya'ya kaçacak.

İskoçya yerel basını da Turnberry golf sahası tatil beldesi yakınlarındaki Prestwick havaalanına, 19 Ocak'ta Beyaz Saray'a ait Boeing 757 tipi uçağın geleceğini yazdı.

"BÖLGEDE YAPILAN GÖZLEMLER TRUMP'IN UZUN BİR SÜRE KALACAĞININ İŞARETİ"

Kasım ayı içerisinde ABD Hava Kuvvetleri tarafından bölgede yapılan keşif ve gözlem faaliyetleri bu iddiaları güçlendiriyor. Haberde adı açıklanmayan bir kaynağın, "Bu genellikle Trump'ın uzun bir süre bir yerde olacağının bir işaretidir" dediği aktarıldı.

DAHA AZ DİKKAT ÇEKEN BİR UÇAK TERCİH ETTİ

Uzmanlar Boeing 757 tipi uçağın, Air Force One olarak adlandırılan ABD Başkanına tahsis edilmiş makam uçağından daha küçük olduğunu ve daha az dikkat çektiğini, uçağın Trump'ın eşi Melania Trump tarafından daha sık kullanıldığını belirtti.

Beyaz Saray veya İskoçya'daki Prestwick havaalanı medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmadı.

TEMSİLCİLER MECLİSİ'NDEN AZİL KARARI ÇIKTI

ABD'de 6 Ocak'ta Trump destekçilerinin düzenlediği kanlı Kongre baskınının ardından tarihi günler yaşıyor. Temsilciler Meclisi, 5 kişinin hayatını kaybettiği Kongre baskınını kışkırttığı gerekçesiyle Trump'ın azledilmesi yönünde karar aldı. Senato da onaylarsa Trump, 20 Ocak'tan önce görevden alınacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (8)

cuma:

bu dunyada neydim deyil no olacam koskoca usa yi yoneten adam sindi kacacak delik ariyor isde bu usa nin boyle orta doguda nice kral lar sultanlar padisah lar baskan lari cokerterek yikim yapan bir ulke cark dondu kendi miletini vurdu

21
3
yanıtYanıtla
misafir:

yok yav çok sevdiği kankilerinin yanına gitsin suriyeye

14
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Sazan gibi atladı oltaya takıldı

15
1
yanıtYanıtla
objektif:

Amerikayi sevmem drunku hele hic sevmem bence hic bir yere kacmiyacak; lutfen bazi imparaturluklar ve petrol zengini ve gelismemmis ulkelerin yoneticileri ba basganlari ile karistirmayalim, Herkez biliyorki marsa bile kacsa yasatmazlar.

8
7
yanıtYanıtla
HAHAHA:

ASIL KAÇACAK OLANLAR KÜRESELCİLER GÖRECEKSİNİZ KAÇABİLİRSE TABİ :D

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Yine Derin ABD iş başında: diğer ülkelerde karışıklık çıkaran derin ABD bu kez kendi ülkelerini karıştırdılar. Bunlar için başkanlar hizmetkar. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
REALİST:

dünyanın neresine kaçarsa kaçsın hesap verecek

0
0
yanıtYanıtla
adil ol:

kaçarsa kaçsın parası varsa heryerde kıraldır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title