Haberler

İmamoğlu'na Destek Veren Somer Sivrioğlu'nun TV8'den Ayrıldığı İddia Edildi!

TV8'de yayınlanan MasterChef programı ile adından söz ettiren ünlü şef Somer Sivrioğlu, İmamoğlu'na destek verdiği paylaşımın altına yazdığı bir yorumla programın yeni sezonunda olmayacağının sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz aylarda 18 yıllık hayat arkadaşı Aslı Sivrioğlu'nu aldatmasıyla gündemi sıkça meşgul eden Somer Sivrioğlu, yenilenecek İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek veren isimlerden biri oldu. Ancak Sivrioğlu'nun İmamoğlu'na destek verdiği paylaşımda dikkat çeken ise, bir takipçisinin yaptığı MasterChef yorumuna verdiği yanıt oldu.

İMAMOĞLU'NA DESTEK VERDİ

Önceki gün Instagram hesabında Şilili yazar Pablo Neruda'nın "Tüm çiçekleri kesebilecekler, ancak baharı durduramayacaklar" sözünü paylaşan Somer Sivrioğlu, fotoğrafın altına "#herşeyçokgüzelolacak" olacak notunu düşünce Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği ortaya çıktı. Paylaşımda dikkat çeken olay ise bir takipçisinin, İmamoğlu'nu desteklediği bu paylaşım nedeniyle önümüzdeki sezon MasterChef programını sunamayacak olduğunu iddia etmesi üzerine gerçekleşti.

İmamoğlu'na Destek Veren Somer Sivrioğlu'nun TV8'den Ayrıldığı İddia Edildi!

"İPTAL EDER Mİ ACABA?"

Takipçisine yanıt veren Somer Sivrioğlu ise esprili bir dille: "Yapmayın ya, çok korktum şimdi, Sydney Belediyesi restoranların ruhsatlarını da iptal eder mi acaba?" ifadelerini kullandı. Somer Sivrioğlu, bu yorumu nedeni ile önümüzdeki sezon MasterChef programını sunmaya hevesli olmadığı görüldü. Öte yandan, henüz resmi bir açıklama olmasa da Ilıcalı'nın, Sivrioğlu'nu bu paylaşımdan aylar önce zaten işten çıkardığı iddia edildi.

İmamoğlu'na Destek Veren Somer Sivrioğlu'nun TV8'den Ayrıldığı İddia Edildi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Somer Sivrioğlu Aslı Sivrioğlu Ekrem İmamoğlu İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500

Yorumlar (12)

EETYMN:

ADAMIN AVUSTRALYA DA RESTARUANT ZİNCİRİ VAR TV8 ACUN KİM OLUYOR . ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİNDE TUTLUR SADECE ACUN AŞ HALKIMIZ SAĞOLSUN

8
3
yanıtYanıtla
bu da beyin sahibi:

madem öyle ne işin acunun dandik bi programında çalışıyor?????

yanıt3
yanıt0
Biri:

TV 8 izlemeyiz hepsi bukadar

5
4
yanıtYanıtla
Imamogullari tarikatcilari:

Asil dinsiz imansiz sahtekar hdp ve yandasi olan chp liler . Dokulune bakalim . Len bir secin yetti renginzji belli etmeeye. Osmanliyiw ingilzie gavura satan da sizin soyunuzdu zaten

3
3
yanıtYanıtla
Kurt:

Birinin dinli olup olmadığını nasıl anlıyorsun. . . Osmanlıyı satanları anlaman için okuman lazım sende de o yok zaten.

yanıt0
yanıt0
heves:

Git başka yerde çalış. İyi oldu.

3
3
yanıtYanıtla
###:

NÖREK

2
1
yanıtYanıtla
main:

helal sana adamsın, zulme boyun eğme dik dur.

2
0
yanıtYanıtla
Ahmet İşler:

NÖÖREK

1
1
yanıtYanıtla
Marwing:

Dingil avusturyada yaşayıp dün geldi türkiye politikası yapiyo.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title