Haberler

İlahiyat Fakültesi'ne Ulaşım Kolaylaştı

KOÜ İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, otobüs güzergâhlarını Dekanlık binasına getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

KOÜ İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, otobüs güzergahlarını Dekanlık binasına getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitim vermeye başlayan Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Umuttepe Yerleşkesinin yukarısında olması, araçların bu güzergahtan geçmemesinden dolayı dekanlığa ulaşım noktasında öğrenciler zaman zaman zor anlar yaşıyordu. Bu sorunları bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ileten İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman'ın uyarılarını dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, öğrencilerin mağdur olmaması için güzergah hattını dekanlığın önüne kadar götürdü.

Konuyla ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'ı ziyaret eden Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ve Prof. Dr. Ahmet Turabi, Genel Sekreter İlhan Bayram'a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Fakülte öğrencilerin daha kolay ulaşım sağlayacağından dolayı memnuniyeti ifade eden Dekan Prof. Dr. Ahmet Turabi, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız başta olma üzere tüm Büyükşehir yetkililerine teşekkür ediyoruz." "dedi. Genel Sekreter İlhan Bayram ise her zaman eğitimin ve eğitimcilerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Abdullah Kahraman Umuttepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title