Haberler

İl Özel İdaresi Ailesi Son İftarında Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Bursa İl Özel İdaresi personeli Büyükşehre devredilmeden Vali Şahabettin Harput başkanlığında son iftarında bir araya geldi.

Vali Harput Özel İdare personeline yaptığı konuşmasında "1930'dan beri ülkemizin dört bir köşesine dağına taşına kırına kışına her tarafına gerçekten büyük hizmetler yaparak isimsiz kahramanlar olarak tarihe geçtiniz" dedi.

Bursa İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Arabayatağı tesislerinde personeline verdiği iftara Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir "Sizlerle bu gün son iftarımızı yaptık bir değişiklik olmadığı takdirde 2014 yılında Mart ayından sonra artık İl Özel İdareleri olmayacak. Sizler büyük çoğunluğunuz Büyükşehir Belediyesi çatısı altında olacaksınız. İl Genel Meclisi Başkanı olduğumdan beri İl Özel İdare personelinin kırsal alanda nasıl çalıştığını ve alın terini nasıl akıttığını yakından görme fırsatım oldu. Yaptığınız işlerde Doğal Arıtmayla Dünya Çevre gündemine, Mebran kaplama sulama göletleriyle Türkiye'ye örnek, köy yollarında çalışmalardaki hızınızla ülke gündemine, karla mücadeledeki fedakar çalışmalarınızla halkımızın takdirine ve kültür çalışmalarında yaptıklarınızla Avrupa'da örnek olurken Türkiye genelinde Bursa'mızı İl Özel İdare sayesinde hep zirveye taşıdınız, bu söylediklerim basınımızın arşivlerinde mevcuttur. Gelecekte Bursa tarihi sizleri en iyi şekilde yazacaktır hakkınızı helal edin" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise Zaman zaman İl Özel İdaresinden arkadaşlarla konuşuyorum bir burukluk görüyorum, bu da son derece normal, 1930'dan beri ülkemizin dört bir köşesine dağına taşına kırına kışına her tarafına gerçekten büyük hizmetler yaparak isimsiz kahramanlar olarak tarihe geçen İl Özel İdaresi çalışanları artık yeni kanunla görevlerini sona erdiriyor ve Büyükşehir Belediyeleri ile bütünleşiyor. Arkadaşlar Öncelikle İl Genel Meclisimize Daire Başkanlarımıza Müdürlerimize Bursa'nın önemli projelerini hayata geçirilmesi konusundaki verdikleri büyük mücadele ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum ama asıl teşekkürü size ediyorum, alınan her kararın uygulanmasında mutfakta siz takip ettiniz , siz olmasaydınız bir vücutta baş olurda vücut olmazsa o baş neye yarar siz vücudun omurgasısınız, alınan her kararı yapılan her projeyi hayata geçiren uygulayan ve hizmete dönüştüren siz oldunuz. Yapılan her hizmette görünmeseniz de sizin isimleriniz var izleriniz var görünmeyen kahramanlar sizlersiniz Allah hepinizden razı olsun.

Büyükşehir Belediyesi tamamınıza yakınını kucaklayacak ve sizler belediyeye güç katacaksınız . Büyükşehir belediyesinin Bursa'yı kucaklaması ancak sizler sayesinde mümkün olabilecektir eğer Büyükşehir belediyesi Özel İdarenin dışında bütün şehri üzerine olsaydı bu işi başaramazdı, Büyükşehrin bu manada başarısında yine sizler olacaksınız, kırsalı biliyor araziyi biliyor sorunu biliyor köyü biliyor ihtiyacı biliyor çözümü biliyor ve Büyükşehir imkanlarıyla beraber heyecanla çalışmaya girdiğinizde inşallah çok daha güzel hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceksiniz bu vesile ile tekrar hepinize teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title