Haberler

İkinci Kez Hastane Odasında Evlendiler

İzmir'de ileri derecede kanser hastası adam, 8 yıl önce boşandığı eşi ile hastane odasında ikinci kez evlendi.

İzmir'de ileri derecede kanser hastası adam, 8 yıl önce boşandığı eşi ile hastane odasında ikinci kez evlendi.

Emekli Eyüp Kaya (66), böbreklerinde tümör olduğu fark edilince Özel Tınaztepe Hastanesi Onkoloji Kliniğine başvurdu.

Böbrek kaynaklı ileri evre idrar yolu kanseri olduğu tespit edilen Kaya'nın yardımına 8 yıl önce boşandığı Fatma Orcan (58) koştu.

Kaya ile 23 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra bir daha hiç görüşmeyen Orcan, hastanede palyatif destek alan eski eşinin refakatçisi olmak istedi.

Tedavi sırasında eski eşinin elini hiç bırakmayan Orcan, eski eşinden aldığı ikinci evlenme teklifini de kabul etti.

Biri kız, 2 çocuk ve 3 torun sahibi çift, hastane odasında yeniden evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Eyüp Kara'nın tedavisini üstlenen Tıbbı Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Petekkaya oldu.

"Sevgim ölmedi"

Fatma Orcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 yıl önce görücü usulü ile evlendiklerini, bir tatsızlık sonucu ayrıldıklarını söyleyerek "Hastalandı. Hastalanınca çocuklarımız bırakmadı. Benim de demek ki içimde bir şeyler ölmemiş. Geldim ona baktım." dedi.

Orcan, eski eşinin hastalandığını oğlu Mustafa Kaya'dan öğrendiğini belirterek şöyle devam etti:

"Kaç yıllık eşimdi, üzülmez miyim, çok üzüldüm. Dün de evlendik. 30 yıl önce de evlenmiştik. Onda da bende de anne, baba yoktu. Birbirimize destek olduk. İçimizde bir kıpırtı vardı. Evlilik bazılarında aşkı öldürür, bazılarında öldürmez. Özledik. Bundan sonraki hayalimiz birbirimizi bırakmamak. Ne o beni bırakır, ne ben onu. Ölesiye kadar bırakmam artık. Allah bizi ayırana kadar birlikteyiz."

"Eşim beni zaten hiç üzmemişti." ifadelerini kullanan Orcan, "7-8 yıl ayrı kaldık, istesek başkalarıyla evlenebilirdik ama evlenmedik." diye konuştu.

Eyüp Kaya da eski eşini hiç unutmadığını, yeniden evlenmeyi çok istediğini önce kardeşlerine söylediğini dile getirerek "Onu çok sevdim." diye konuştu.

Çiftin oğulları Mustafa Kaya ise anne ve babası ayrıldıktan sonra çok üzüldüğüne işaret ederek "Birbirlerini çok sevdiklerini biliyordum. Annem babamın kanser olduğunu öğrenince çok ağladı. Babam, annemi hala sevdiğini amcalarıma söylemiş, onlar da bana iletti. Annem de kabul edince evlilik işlemlerini başlattık. Bundan sonra hayat ikisinin mutlu olmasıyla geçecek inşallah." dedi.

Çiftin şahitliğini yapan Doç. Dr. İbrahim Petekkaya, Eyüp Kaya'nın genel durumunun daha iyi olduğunu aktararak "Ailesi hastamıza büyük istekle sahip çıktı. Yeniden aile olmaya karar verdiler. Hatta benim de şahit olmamı istediler. Evlenmelerine gönülden destek verdim. Moral açısından iyi olacak her şey tedaviye katkıdır. Bundan sonra mutlu bir ömür sürmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Eyüp Kaya Tınaztepe İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title