Haberler

Hüsne Aslan Cinayetine 16 Yıl 8 Ay Hapis

Antalya'da otomobilde tartıştığı kız arkadaşı 23 yaşındaki Hüsne Aslan'ın inmek isterken otomobil altında ölümünden sorumlu tutulan 30 yaşındaki Şahin Koçar, 16 yıl 8 ay hapse mahkum edildi.

Antalya'da otomobilde tartıştığı kız arkadaşı 23 yaşındaki Hüsne Aslan'ın inmek isterken otomobil altında ölümünden sorumlu tutulan 30 yaşındaki Şahin Koçar, 16 yıl 8 ay hapse mahkum edildi.

Kentin Turgut Reis Caddesi'nde erkek arkadaşı Şahin Koçar'ın kullandığı otomobilden inmek isterken aracın hareket etmesi sonucu başı teker altında kalarak can veren Hüsne Aslan'ın ölümüyle ilgili Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava, dördüncü duruşmada karara bağlandı. Duruşmada ölen Hüsne Aslan'ın ağabeyi Yahya Deniz Aslan ile sanık Şahin Koçar ile her iki tarafın avukatları hazır bulundu. Hüsne Aslan'ın yakınlarının avukatı Mahmut Akar, olayın meydana geliş şekli, dosya kapsamı ve beyanlara göre sanığın kasten öldürme eyleminden cezalandırılmasını istedi.

Sanık avukatı Sedat Esen ise olayın kasten adam öldürme olmadığını, bir trafik kazası olduğunu belirtti. Olay yerinde keşif yapılmasını da talep eden avukat Esen, "Olay bir kazadır" iddiasında bulundu.

Duruşmada son sözü sorulan sanık Şahin Koçar, kendisinin kimseyi kasten öldürmek istemediğini söyledi. Ayrıca olay sırasında bir başka araca da çarpmadığını iddia eden Koçar, "Vefat eden Hüsne benim aracım ile park eden araçların arasında kalmış olsaydı, açık olduğu söylenen aracımın kapısında hasar oluşurdu. Benim aracımda böyle bir hasar oluşmamıştır. Ben bilerek ya da isteyerek Hüsne'nin ölümüne sebep olmadım. Ben sadece o tartışma ortamından kendimi kurtarmak amacıyla uzaklaşmak istedim" dedi.

Mahkeme heyeti, 'eylemin olası kasıt ile gerçekleştiği' kanaatine vararak sanık Şahin Koçar'a önce 20 yıl hapis cezasına çarptırdı, ardından iyi hal indirimi uygulayarak bu cezayı 16 yıl 8 aya indirdi. Aldığı ceza karşısında şoke olan Şahin Koçar'ın yakınları, kararı temyiz edeceklerini söylerken, ölen Hüsne Aslan'ın ağabeyi Deniz Aslan ise "Sanığa ömür boyu hapis cezası verilse de kardeşim geri gelmeyecek" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Antalya'da garsonluk yapan Hüsne Aslan ile kız kardeşi Cennet Aslan, 19 Şubat gecesi eğlenmek için bir bara gitti. Bir süre sonra kız kardeşlerin yanına, Hüsne Aslan'ın erkek arkadaşı Şahin Koçar geldi. Gecenin sonunda Şahin Koçar'ın otomobiline binip evlerine dönmeyi planlayan kız kardeşlerle Koçar arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine Koçar'ın aracından inmeye çalışan Hüsne Aslan, Koçar'ın kullandığı otomobilin tekerleğinin altında kalarak can verdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Akar deniz aslan Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title