Haberler

    Huawei Watch GT 2 Şimdi Daha Güçlü Daha Akıllı

    Şaşırtıcı bekleme süresiyle dikkat çeken Huawei Watch GT modelinin yeni versiyonu Huawei Watch GT 2 Türkiye'de satışa sunuldu. Tasarımı ve uzun pil ömrüyle sartışa sunulmuş olan Huawei Watch GT beğeni toplamıştı. Kullanıcıların keşke olsaydı dediği özellikleri dinleyen Huawei mühendisleri yeni Watch GT 2 modelinde bu özellikleri konumlandırdı.

    Şaşırtıcı bekleme süresiyle dikkat çeken Huawei Watch GT modelinin yeni versiyonu Huawei Watch GT 2 Türkiye'de satışa sunuldu.

    Tasarımı ve uzun pil ömrüyle sartışa sunulmuş olan Huawei Watch GT beğeni toplamıştı. Kullanıcıların keşke olsaydı dediği özellikleri dinleyen Huawei mühendisleri yeni Watch GT 2 modelinde bu özellikleri konumlandırdı.

    Batarya performansı her ne kadar iki, hafta süre gibi akıllı saatler için kullanım süresi gayet yeterli bir sürede olsa, bataryayı 420 mAh' den 455 mAh çıkardıkları görülüyor.

    Artık hafızası çok daha geniş!

    Kullanıcıların bir önceki versiyonda en çok hayıflandığı eksik özelliklerden bir tanesi de hafızasıydı. Daha önceki modelde kullanılan 128 MB hafıza yerine, 4 GB dahili hafıza kullanıldığı dikkat çekiyor. Bu hafızayla artık müziklerinizi de rahatlıkla dinleyebiliyorsunuz.

    En önemli özelliklerden bir tanesi olan arama yapma ve arama alma özelliği artık mevcut. Huawei Watch GT 2'nin 46mm versiyonuyla gelen bu özellik ile kullanıcılar saatleri bluetooth ile telefona bağlıyken telefonlarına gelen aramaları cevaplayabiliyor veya arama yapabiliyorlar. Dahili mikrofon ve hoparlör bulunan model ile müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak artık mümkün.

    46mm çerçeve, 1.39″ ve 454×454 OLED 16M renk ekran ile gelen Huawei Watch GT 2 bir önceki model olan Huawei Watch GT ile aynı ekran özelliklerine sahip. Yalnız yeni modelde 2.5D ekran camı kullanılarak tasarımsal olarak gelen bir iyileştirme göze çarpıyor. Bu yeni tasarımla ürün ekranı daha büyük algısı oluştuğu gibi daha da şık duruyor. Modelin ağırlığı 41 gr. iken, inceliği ise 10.7mm.

    Huawei Watch GT 2 modeli bir önceki modelde olduğu gibi yine 50M su geçirmezlik özelliğine, paslanmaz çelik kasaya ve arka tarafına konumlandırılan seramik tasarım dizaynına sahip.

    Bağlantı teknolojisi yenilendi. Yenilenen bağlantı teknoloji ile bluetooth 5.1 versiyonuna kavuşan model, eşleştirilen telefon ile kesintisiz ve güçlü bağlantı sağlayabiliyor.

    Tüm platform cihazları ile uyumlu

    Android ve iOS işletim sistemli cihazlar ile uyumlu olarak çalışabilen Huawei Watch GT 2 modeli, diğer marka telefon kullanıcıları tarafından da kullanılabiliyor.

    GPS, İvmeölçer, Gyro Sensör, Kalp Atış Hızı Sensörü, Barometre, Pusula gibi özellikleri bünyesinde bulunduran Huawei Watch GT 2 bir akıllı saatte olması gereken pek çok özelliği kullanıcılara sunuyor.

    Huawei Watch GT 2 modeli bir önceki modelde olduğu gibi Sport ve Classic versiyonuyla satışa sunulurken. Sport versiyonu siyah plastik kayış ve siyah renk tasarımlı çerçeve ile Classic versiyonu kahverengi deri kayış ve gümüş çerçeve tasarımıyla geliyor.

    Huawei Watch GT 2 modeli için Huawei Türkiye'nin belirlediği satış fiyatı ise 1.499 TL. Sport ve Classic modellerin fiyatının aynı olduğunu söylemekte fayda varken, modellerin sadece tasarım farkı olduğunu, teknik olarak tüm özelliklerinin aynı olduğunu söyleyebiliriz.

    Spor takibi, antrenman hedefi, uyku izleme, aktivite takibi ve stres ölçme gibi birçok özelliği bulunan model hakkındaki detaylı bilgileri ve yorumlarımızı, ürün incelememizin ardından hemen sizlerle paylaşacağız.

    Ayrıca Huawei Türkiye ekibi, P smart 2019 ve P30 Serisi akıllı telefonlarının reklamlarını Türkiye'de çektikten Huawei Watch GT 2 reklam filmini de Türkiye'de çekti. Çekilen reklam filmini aşağıda yer alan pencereden izleyebilirsiniz.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Cep Telefonu Türkiye Huawei Yüksek Teknoloji Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title