Haberler

    Huawei, KVK Teknik Servis Destekli Yeni Mağazasını İstanbul Kadıköy'de Açtı

    Güncelleme:

    Her zaman tüketicinin yanında olan Huawei, mağaza açılışlarıyla ürünlerini tüketicilere ulaştırmada ve teknik servis hizmetinde kullanıcı dostu olmaya devam ediyor. Huawei Mağazası Türkiye'de hızla çoğalırken, tüketicilere verilen hizmet ağıda genişlemeye devam ediyor.

    Huawei kullanıcılarının yeni ürünlere ve teknik servis hizmetlerine daha rahat ve hızlı erişebilmeleri için Huawei, İstanbul Anadolu yakasında mağaza ve teknik servis ağını geliştiriyor.

    İstanbul Kadıköy'ün en önemli caddelerinden olan Söğütlüçeşme Caddesi 25 numarada açılan üç katlı KVK Teknik Servis destekli Huawei Kadıköy Mağazası, 19 Ekim Cumartesi gününden itibaren hizmete başladı.

    Tüketiciler Huawei Kadıköy Mağazasında tüm moıdellerin ve orijinal aksesuarların satışının yanı sıra aynı zamanda KVK Teknik Servis güvencesiyle servis hizmetine de ulaşabilecekler.

    Açılış günü ve haftasonunda Y9 Prime 2019 model telefonlar 100 TL, P30 lite ve P30 Pro model telefonlar ise 500 TL indirim avantajları ile tüketicilere sunuldu. Açılışa özel kampanyalar ay sonuna kadar devam edecek.

    Her ayın son Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilen Huawei Servis Günleri, Kadıköy Servis Merkezi'nde de geçerli olacak. Her türlü telefon onarımında 100 TL'ye varan indirimler Huawei sahiplerini bekliyor. Eğer bu günler tatil günlerine veya servislerin kapalı olduğu günlere denk gelirse, takip eden ilk gün bu özel avantajlardan yararlanılabilecek.

    Huawei Servis Günleri, ayda bir kere teknik servise kendisi gelip cihazı elden teslim eden kullanıcılar için geçerli oluyor. Kullanıcılar model fark etmeksizin telefonlarını doğrudan Huawei teknik servisine getirdiklerinde, yalnızca 1 saat içinde sorun giderilip telefon kendilerine teslim ediliyor.

    Kampanyaya katılan Huawei Teknik Servisi adreslerine, kullanıcılar Huawei cihazlarındaki HiCare uygulamasından veya internet sitesinden erişebilirler. Teknik servis hizmeti alan kullanıcılara ayrıca güncel modeller için stoklarla sınırlı olarak ücretsiz ekran koruyucu film de hediye ediliyor.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Cep Telefonu İstanbul Kadıköy Huawei Yüksek Teknoloji Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title