Haberler

    Herşey Çok Güzel Olacak Nerede Çekildi?

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ilk filmi Her Şey Çok Güzel Olacak, oyuncunun tiyatro salonları dışında geniş bir kitleyle ilk defa buluştuğu bir yapım olarak öne çıkıyor. Bakalım, Herşey Çok Güzel Olacak nerede çekildi, kadroda kimler yer alıyordu? Her Şey Çok Güzel Olacak filminde kimler rol aldı? Yönetmenliğini Ömer Vargı’nın yaptığı film 1998’de vizyona girdiğinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ilk filmi Her Şey Çok Güzel Olacak, oyuncunun tiyatro salonları dışında geniş bir kitleyle ilk defa buluştuğu bir yapım olarak öne çıkıyor. Bakalım, Herşey Çok Güzel Olacak nerede çekildi, kadroda kimler yer alıyordu?

    Her Şey Çok Güzel Olacak filminde kimler rol aldı?

    herşey çok güzel olacak altan

    Yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı film 1998'de vizyona girdiğinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un başrollerini üstlendiği filmde, vefatından yakın zaman önce son rollerinden birine çıkan usta tiyatrocu Selim Naşit ve Ceyda Düvenci de yer alıyor.

    Neşeli, esprili, bir o kadar da üçkağıtçı "Altan" tiplemesini canlandıran Cem Yılmaz, hem kendisini hem de abisi Nuri'yi ( Mazhar Alanson ) komik, duygusal ve tehlikeli bir maceraya sürüklüyor.

    Her izlendiğinde yüzde hem gülümseme hem de bir parça hüzün bırakan bu güzel film, birbirinden hoş Mazhar Alanson şarkılarıyla da ayrı bir keyif katıyor.

    Her Şey Çok Güzel Olacak filminin konusu nedir?

    herşey çok güzel olacak izle

    Abisinin çalıştığı ecza deposunu soyan, çaldığı ilaçları aracılar bularak Bodrum'da yasa dışı işler yapan Nusret'e (Mustafa Uzunyılmaz) satan Altan, aldığı parayla hayalini kurduğu barı açabilme planları kurar. Soygunu abisine hissettirmemek adına abisinin spor otomobil tutkusunu da kullanır. Bir gece kulübü önünden kaçırdığı otomobil yüzünden karıştıkları kavga sonucu ortalıktan bir süre kaybolmak için Bodrum'a gitmeye Nuri'yi ikna eder.

    İlk başta keyifli geçen seyahat sonrasında işler sarpa sarar. Nusret'in bağlı olduğu suç örgütünün bu soygundan haberdar olması Altan'ın planlarını zora sokar. Bu arada Bodrum'da Çinli bir turist kızla tanışan Nuri aşık olur. Rutin hayatı renklenen Nuri, Altan'ın peşinde sürüklenirken mafya da onların izini sürmektedir.

    herşey çok güzel olacak cem yılmaz

    Herhangi bir baltaya sap olmamasına rağmen içindeki umudu hep koruyan, karısı Ayla (Ceyda Düvenci) ile uzun süredir bozuk olan ilişkisini düzeltmeye çabalayan Altan, açacağı bar sayesinde Ayla'nın tekrar kalbini kazanacağına inanır. Finalde bunu başaramasa da, yıllardır uzak kaldığı abisini yeniden kazanmayı başarır. Elbette başlarına gelen ölüm tehlikelerini de atlatarak!

    Özellikle 2000'li yıllarda popülerleşen mafyatik komedilerin ilk örneklerinden sayılabilecek film, samimi diyalogları, uzunca dönem dillere takılan esprileri ile bir Cem Yılmaz klasiği olarak her zaman keyifle izleniyor.

    Her Şey Çok Güzel Olacak nerede çekildi?

    herşey çok güzel olacak hd

    İstanbul Beyoğlu ve Bodrum'da bar, işyeri, otel gibi mekanlarda çekimleri yapılan film, keyifli görüntüleri ve mekan seçimleriyle dikkat çekiyor. Beyoğlu'nda Cihangir ve Firuzağa'nın farklı noktalarında çekimleri gerçekleştirilen filmin Bodrum sahneleri için de Marina, Halikarnas, Gümbet'teki değişik iç ve dış mekanlar tercih edilmiş.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Mazhar Alanson Ömer Vargı Cem Yılmaz Bodrum Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title