Haberler

Hemcinsiyle aşk yaşayan Senem Kuyucuoğlu, ilişkisi hakkında konuştu

Güncelleme:

Şimdilerde bir kadınla aşk yaşamasıyla gündemden düşmeyen 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, sevgilisini çok kıskandığını itiraf etti. Gelecek planlarından bahseden Kuyucuoğlu, "Sevgilimle bir iç giyim markasını kurduk. Hedefimiz dünyaya açılmak" dedi.

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Kuyucuoğlu, hemcinsiyle aşk yaşaması ve gelecek planları hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"SEVGİLİMİ ÇOK KISKANIYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda kadın arkadaşıyla öpüştüğü anları sosyal medyadan paylaşması hatırlatılan Senem Kuyucuoğlu, "Evet öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur. Nişantaşı'nda aynı evde yaşıyoruz. Bana göre çok cici bir kız. Aynı zamanda bir tarafı Rus diğer tarafı İranlı olduğu için onu çok kıskanıyorum" dedi.

SEVGİLİSİYLE İŞ HAYATINA ATILDI

İş hayatına atıldığını söyleyen Kuyucuoğlu, "Bir prodüksiyon şirketine ortak oldum. Ayrıca sevgilimle ortak bir iç çamaşırı markası da kurduk. Hedefimiz tüm dünyaya açılmak" ifadelerini kullandı.

"HAYATIM ALT ÜST OLDU"

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, geçtiğimiz aylarda Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk olmuştu. Türkiye'de ve Amerika'da modellik yaptığı dönemde basına servis edilen cinsel görüntüleriyle çok konuşulan Kuyucuoğlu, "Hayatım alt üst oldu. Kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim" demişti.

"ARKADAŞIM TARAFINDAN AFİŞE EDİLDİM"

"Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim" diyen Kuyucuoğlu, "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Senem Kuyucuoğlu Nişantaşı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

karantt1:

KİM KİMİNLE ÖPÜŞÜYORSA ÖPÜŞÜR

50
71
yanıtYanıtla
AynenDevam:

Bizene ya milletin hayatindan

62
30
yanıtYanıtla
Han:

Hangisi kız hangisi oğlan belli değil.

37
2
yanıtYanıtla
heja:

İkiside Kız Allahın Lanetledigi Cürümü İşliyorlar Allah Çocuğumuz Bu Arsızlardan Korusun

yanıt84
yanıt17
Han:

İkisi de kız ama tam tersi oğlana benziyorlar.

29
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title