Haberler

Hayrabolu'da Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde belediye tarafından yapımına başlanan kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde belediye tarafından yapımına başlanan kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Alpullu Caddesinde gerçekleştirilen törene, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, siyasi parti il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 2017 yılının proje yılı olacağını belirterek, desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Hayrabolu'da yapılacak projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Altayoğlu, "Hayrabolu Belediyesi olarak halkımızın gereksinim duyduğu pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla açık ve kapalı yapılacak olan pazar yeri projemizin temelini atıyoruz. Bu tesisin tüm Hayrabolu halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Hayrabolu'da altyapının bitirilerek yolların tamamlandığını ifade ederek, "Şimdi vatandaşlarımızın sosyal anlamda ihtiyaçlarını gidereceği yatırımlara başladık. Bunlardan ilki kapalı pazar yeri, bunu otopark, rekrelasyon alanı ve sosyal kültürel alanlar takip edecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kapalı pazar yerinin temeli protokol üyeleri tarafından atıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Hayrabolu Tekirdağ Alpullu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title