Haberler

Hayırseverler, Beldeye Cami Yaptırıyor

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Kıreli beldesinde yıpranması ve yıldırım düşmesi sonucu gördüğü hasar nedeniyle yıkımına karar verilen Yeni Mahalle Camisi, hayırseverlerin desteğiyle bulunduğu alana yeniden inşa ediliyor.
Hüyüklü hayırseverler...

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Kıreli beldesinde yıpranması ve yıldırım düşmesi sonucu gördüğü hasar nedeniyle yıkımına karar verilen Yeni Mahalle Camisi, hayırseverlerin desteğiyle bulunduğu alana yeniden inşa ediliyor.

Hüyüklü hayırseverler Makbule ve Durmuş Akkuş, Kıreli beldesinde cami yaptırıyor. Hayırseverler, yeri ve mülkiyeti belediyeye ait olan yıkılan Yeni Mahalle Camisi'nin yerine daha modern ve kapasiteli bir cami inşa ettiriyor. Makbule ve Durmuş Akkuş tarafından yaptırılan Yeni Mahalle Camisi'nin inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı. Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, İlçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Kıreli Belediye Başkanı Ali Mermer ve çevre belde belediye başkanları, İlçe Müftüsü Süleyman Narol ile vatandaşların katıldığı törende cami inşaatı kesilen kurban ve yapılan dualarla başladı. Törende, Kaymakam Türker, Belediye Başkanları Nusret Akgümüş ve Ali Mermer, birer konuşma yaparken, hayırseverlere eğitimden sonra ibadethaneler için de verdikleri desteklerinden ötürü teşekkür etti. Programda hayırseverlere birer plaket de verildi.

Temeli atılarak yapımına başlanan Yeni Mahalle Camisi'nin kısa süre içerisinde inşaatının tamamlanarak ibadete açılmasının beklendiği kaydedildi. Program sonrasında katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüyüklü Kıreli Akkuş Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title