Haberler

Hasankadı Belediyesi'nden İftar

Bartın’ın Hasankadı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halk iftarı bu Ramazan’da da geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Bartın'ın Hasankadı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halk iftarı bu Ramazan'da da geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan iftar öncesi tüm masaları gezerek, gelen misafirlerle teşekkür etti. Ezanın okunmasının ardından tutulan oruçlar hep birlikte dualar eşliğinde açılırken iftar sonrasında daha sonra katılımcılara çay ikramında bulunuldu.

İftar sonrası katılımcılara seslenen Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, "Sizlerle bir arada iftar programı düzenlemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gerçekten güzel bir akşam ve Allah niyetimizi muradımıza erdirsin" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Meclis Üyesi Avukat Yılmaz Tunç ise Hasankadılıların Ramazan'ını kutlayarak, "Ramazan ayı ibadetlerimizin en yoğun yaşandığı ay ve diğer taraftan da fakir fukarayı hatırladığımız, yoksulu düşkünleri gözettiğimiz, manevi duygularımızın doruğa çıktığı bir ay. Cenabı-ı Allah bizleri bu ayı en güzel şekilde değerlendiren kullarından eylesin. Ramazan ayında kazandığınız güzel hasletleri Ramazan'dan sonra da devam ettirmeyi bizlere nasip eylesin" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Erdoğan Hasankadı AK Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title