Haberler

Öfkeli baba, başka bir erkekle kaçtığı gerekçesiyle evli ve hamile kızını boynundan bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da bir şahıs, başka erkekle kaçtığını iddia ettiği evli ve hamile kızını öfkeli şekilde evlerine götürdü. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından kızını boynundan bıçakladı. Talihsiz kızın hayati tehlikesi sürüyor.

Adana'da öfkeli baba, dehşet saçtı. Kızının başkasıyla kaçtığını iddia eden şahıs, sinirli şekilde eve götürdüğü hamile kızıyla tartıştıktan sonra kızı bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen kızın durumu ciddiyetini koruyo

BIÇAKLAMADAN ÖNCE DARBETTİ

Saat 14.30 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve hamile olan Ümmü Gülsüm A.(24), eşini terk edip başka birine kaçtı. İsa D(56)., kızı Ümmü Gülsüm A.'yı kaçtığı yerden alıp kendi evine getirdi. Baba kız evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsa D. kızını darbetti.

Öfkeli baba, başka bir erkekle kaçtığı gerekçesiyle evli ve hamile kızını boynundan bıçakladı

MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAKLA BOĞAZINDAN YARALADI

İsa D., daha sonra da mutfaktan aldığı bıçakla kızını boğazından yaraladı. Evdekilerin ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ümmü Gülsüm A., ağır yaralı halde, ambulansla önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne, buradaki müdahalenin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Öfkeli baba, başka bir erkekle kaçtığı gerekçesiyle evli ve hamile kızını boynundan bıçakladı

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Tedaviye alınan Ümmü Gülsüm A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. İsa D. ise Yüreğir Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, olay yerinde gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na götürülen şüpheli, daha sonra emniyete getirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Yüregir Ümmü Gülsüm Adana Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

VAHAP YILMAZ :

Babaya yazık olmuş. kocadan kaç, başka bir erkekle yasa..

12
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Aldattı mı kesin değil öyle olsa da sana mı kaldı bu yüzden ona bunu yapmak

1
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title