Haberler

    Haftanın Güzellik ve Bakım Ürünleri

    Güncelleme:

    Bu hafta kendinizi çok daha ve güzel hissetmenizi sağlayacak ürünleri sizler için seçtik!

    Nuxe'ten, çok amaçlı kuru yağ için çok özel 20. Yıl kutlaması

    Nuxe, doğal içerikli kozmetik ürünleri ile tüm dünyada kadınlar tarafından tercih edilen bir marka. 1992 yılından bu yana kadınların vazgeçilmez ürünü olan Huile Prodigieuse çok Amaçlı Kuru Yağ'ın 20. yılı dolayısıyla geçtiğimiz hafta keyifli bir relansman organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyonda Nuxe çok Amaçlı Kuru Yağ'ın 20. yıla özel yeni ambalaj tasarımı tanıtıldı, cilt, saç ve vücutta kullanımı ile ilgili interaktif bir uygulama gerçekleştirildi. Markanın yaratıcısı ve kurucusu Aliza Jabès ve Marka ve Strateji Geliştirme Genel Müdürü CÉcile Debièvre konuşmalar yaptı ve bizlere bu çok amaçlı kuru yağın özelliklerini anlattılar. Nuxe kuru yağ, tüm dünyada altı saniyede bir adet satılıyor. Bu denli popüler olmasındaki sihir içeriğinde gizli: Hodan, Sarı Kantaron, Tatlı Badem, Kamelya, Fındık, Macadamia bitki yağlarından oluşan içeriğinin yanı sıra E vitamini katkısıyla da cildi ve saçları besliyor. İster direk saçlarınıza ister nemlendiricinize katarak yüze ya da tüm vücudunuza uygulayabiliyorsunuz.

    Tüm cilt ve saç tiplerinde kullanılabilen NUXE Huile Prodigieuse çok Amaçlı Kuru Yağ; % 98,8 gibi yüksek oranda doğal formüle sahip. Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow gibi dünya yıldızları tarafından da kullanılıyor.

    Molton Brown -Vücut Jelleri

    Jelleri, sabunları, şampuanları ve bakım ürünleriyle meşhur İngiliz markası Molton Brown, baharın tazeliğini banyo keyfinde yaşamanız için 2 ayrı set hazırladı. %100 doğal ve egzotik içerikleri, muhteşem kokuları ile kısa bir duşu bile bir keyif şölenine dönüştürebilirsiniz ..

    Vitalising Vitamin AB+C Bath & Shower: Taze sıkılmış portakal içeriği ve A,B,C vitaminleri ile zenginleştirilmiş bu ürün cildinizi yumuşatarak, canlandırıcı etkisi sayesinde sizi daha zinde ve keyifli birgün geçirmeniz için hazırlıyor.

    Energising Seamoss Bath & Shower:

    İçeriğindeki deniz yosunu ve atkestanesi tohumu ile cilt dokunuzu canlandırıp, zihninizi tazelerken günün tüm stresini ve yorgunluğunu alıp size esşiz bir deneyim yaşatıyor.

    Blissfull Templetree Moisture Bath & Shower:

    Egzotik bitkilerin ve özel içeriklerin karışımını keşfedeceğiniz bu vücut jelinin içeriğindeki yosun ekstresi cildinizi nemlendirirken, mango yağı ve tapınak ağacı çiçeği teninizde denge ve huzur yaratıyor.

    Ultrasmooth Coco de Mer Bath & Shower:

    Hindistan cevizi özü ve bal karışımı içeren bu muhteşem jel, yumuşak formülü ve tarifsiz kokusuyla cildinizi temizleyip canlandırıyor

    Molton Brown ürünleri lüks otel ve SPA'larda kullanılıyor, ürünlere www.mbturkey.com adlı web sitesinden ulaşabilirsiniz.

    Ralph Lauren- Big Pony Kadın Koleksiyonu

    Birbirinden canlı ve gözalıcı renklerdeki şişeleriyle Big Pony koleksiyonu 4 farklı koku sunuyor. Şişelerin içinde, modern hayat, kendine güvenen genç bir kadının heyecanları ve maceraları gizli...

    Yves Saint Laurent - Rouge Pur Couture Vernis A Levres Glossy Satin Ruj

    Ne bir gloss, ne bir ruj, ne de bir likit ruj. Aslında belki de hepsi bir arada Salma Hayek, makyaj çantasının olmazsa olmazı haline geldiklerini, n.9, n.12 ve n.14'ü yanından ayırmadığını söylüyor.

    Roc'tan hassas ciltler için deodorant serisi

    Roc, hassas ciltlere özel, aynı zamanda kötü kokuları önleyen, parfümsüz formüllü bir deodorant serisi üretti. Seri, 'Sprey', 'Stick' ve 'Roll on' ambalajlardan oluşuyor. Parfümsüz formül, deodorantın kokusunun başka parfümlerle karışma olasılığını ortadan kaldırıyor. Tahriş etmiyor, kızarıklık yapmıyor ve kaşıntı hissine yol açmıyor. 24 saat boyunca ferah bir cilt vaad ediyor.

    Victoria's Secret - Incredible Parfüm

    Dünya'nın önde gelen iç çamaşırı ve güzellik ürünleri markası Victoria's Secret, kendine güvenen, cesur ve herkesi kendine hayran bırakan kadınlara özel "Incredible"' parfümünü sunuyor. Notalarında armut, manolya çiçeği, sandal ağacı bulunan Incredible 'ın, parfüm, vücut spreyi ve vücut kremi seçenekleri bulunuyor. Bu bahar kendinizi "İnanılmaz' hissetmek için, Victoria's Secret'ın 'Incredible' parfümünü deneyin!

    Victoria's Secret mağazaları, City's Nişantaşı, İstinyePark ve Cevahir AVM'lerde bulunuyor.

    Biotherm'den Yepyeni Bir Bakım Serisi: Pure-Fect Skin

    Bu seri cildinde parlama, belirgin gözenekler ve yağlı/kirli görünümden şikayetçi olanlara özel olarak hazırlandı. İçeriğinde Kuzey Atlantik'te yaşayan 'L. Digitata' isimli, arındırıcı özelliğe sahip deniz yosunu ile tıkanmış gözenekleri temizleyen 'Salisilik asit' bulunuyor. Her yaşta kullanıma uygun olan seri 4 farklı üründen oluşuyor:

    Parlama karşıtı temizleme jeli

    Uygulanır uygulanmaz köpüğe dönüşen saydam hafif jel doku.

    Temizleyici tonik

    Cildi arındırmaya yardımcı ferahlatan losyon.

    Bakım kremi

    Karmadan yağlıya dönük ciltler için düzensizlik ve parlama karşıtı bakım kremi

    Hedefe yönelik bakım serumu

    Lokal kullanıma uygun tamamlayıcı bakım

    Golden Rose - Fantastic Color Oje Serisi No: 172

    Bildiğiniz gibi Golden Rose yerli bir marka. üreticisi Erkul Kozmetik. Erkul Kozmetik ürünlerini 86 ülkeye ihraç ediyor ve marka oje konusunda dünyanın en büyük 5 üreticisinden biri

    Sezonun trendi somon rengi ojelerden hoşlanıyor iseniz Golden Rose'un 172 no'lu ojesini mutlaka deneyin, bronz ten ile uyumu eminim hoşunuza gidecek. Golden Rose ojeleri çeşitli yerlerdeki Golden Rose Kiosk ve Shoplardan ve de parfümerilerden satın alabilirsiniz. Ayrıca Golden Rose'un geniş ürün ve renk skalasını www.goldenrose.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

    Yves Saint Laurent - Touche Eclat kapatıcı

    Yves Saint Laurent, efsanevi ürünü Touche Eclat'ı yaratalı tam 20 yıl oldu . Touche Eclat bir kapatıcı aynı zamanda bir kapatıcıdan çok daha fazlası. Cilt ile muhteşem uyumu, kolay taşınabilmesi, teknolojisi, gölgeleri ve kusurları yok etmesi, onu yıllar içinde bir kült haline getirdi. 20. Yılın şerefine, YSL 2011 Cruise koleksiyonu için hazırlanan Bizans aksesuarlarının görünümündeki şişesi, sınırlı sayıda satışa sunuldu.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Gwyneth Paltrow Jennifer Lopez Roc Güzellik Kadın Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

    FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title