Haberler

Hacıeyüpoğlu: "Ağır Bedeller Ödedik"

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "Bu ülkede koalisyonların basiretsizliği ve bir türlü sonlanmayan kavgaların faturası daima milletin sırtına yüklendi. Türkiye çok ağır bedeller ödemek zorunda bırakıldı. Güçsüz Türkiye'den beslenen kirli odaklara ve kana doymayan taşeronlarına inat yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarını Erenler ve Pamukova'da sürdürdü. Erenler Özel Marifet Sağlık Meslek Lisesi, Yeşiltepe İlkokulu ve Asya Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, günün devamında Erenler Yanyol Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaret programı kapsamında Pamukova'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, günün sonunda Karapınar, Pınarlı ve Bacıköy Mahalle sakinleri ile de buluştu. Pamukovalılara Türkiye'nin koalisyon hükümetlerinin basiretsizlikleri ile kaybedecek zamanının kalmadığını bir kez daha yineleyen Hacıeyüpoğlu, "10 yılda 11 hükümet değiştiren, 1 Milyar Dolar için birilerinin imaj çalışmalarına malzeme yapılmak istenen bir Türkiye artık yok. Söyleyecek sözü olan, gündem belirleyen bir Türkiye var" diye konuştu. Hacıeyüpoğlu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; "Eski Türkiye'nin karanlık yıllarını unutmamak durumundayız. Gençlerimize o istikrarsız ve güven vermeyen eski Türkiye'yi sürekli anlatacağız. Geldiğimiz noktada erken seçim şantajlarıyla gerilim siyasetinin egemen olduğu istikrarsız bir Türkiye'ye geçit veremeyiz. Bu ülkede koalisyonların basiretsizliği ve kavgaların faturası daima milletin sırtına yüklendi. Türkiye çok ağır bedeller ödemek zorunda bırakıldı. Güçsüz Türkiye'den beslenen kirli odaklara ve kana doymayan taşeronlarına inat yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Hacıeyüpoğlu Ak Parti Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title