Haberler

YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? İşte ÖSYM YKS sınav giriş ekranı!

Güncelleme:

Üniversite adayları, AYT, TYT, YDT sınav yerleri açıklandı mı sorularını sıklıkla araştırıyor. ÖSYM tarafından yapılan YKS, iki oturumdan oluşuyor. Peki, YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? İşte ÖSYM YKS sınav giriş ekranı!

Yks sınav yerleri açıklandı mı? Sorusu, sınava katılacak olan adayların gündeminde yer alıyor. YKS sınavına girecek olan adaylar sınava kısa süre kalmasıyla beraber YKS sınav giriş belgelerini araştırıyor. Öğrencilerin gündeminde yer alan konu ile ilgili merak edilenler arasında YKS sınav yerleri yer alıyor. Peki, YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? İşte ÖSYM YKS sınav giriş ekranı!

YKS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için sınav yerlerini açıkladı. Adaylar, 2024-YKS'ye girecekleri bina ve salon bilgilerini içeren Sınava Giriş Belgelerini, 23 Mayıs 2024 tarihinden itibaren saat 14.30'dan sonra ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecekler.

Sınavın detayları ve uygulanmasına ilişkin bilgiler 2024-YKS Kılavuzu'nda yer almakta olup, adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir. ÖSYM, TYT ve AYT oturumları için adayların saat 10.00'dan sonra, YDT oturumu için ise saat 15.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacağını hatırlattı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ösym Ösym YDT TYT AYT YKS Gündem Eğitim Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title