Haberler

RASİM ARI KİMDİR? Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

31 Mart Nevşehir Yerel Seçim sonuçları Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklandı. Nevşehir Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir kazandı. CHP'nin adayı Zeydan Karalar ve İYİ Parti'nin adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın da yarıştığı seçimlerde, Kocaispir rakiplerinden daha fazla oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Seçim sonuçları, 31 Mart Pazar günü saat 17:00'de sandıklar kapandıktan hemen sonra sayıma başlanarak açıklandı.

Nevşehir Belediye Başkanın Rasim Arı kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı ve AK Parti'nin adayıMehmet Savran yarıştı. 2024 Yerel Seçim sonuçları, sandıkların açılmasıyla birlikte, Nevşehir Belediye Başkanı belirlendi. Rakiplerinden %52,03 oy alarak üstünlük sağlayan İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı belediye başkanı seçildi. Peki, Rasim Arı kimdir?

NEVŞEHİR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Nevşehir Belediye Başkanı yerel seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin adayı Mehmet Savran %34,50 oy alırken; MHP'nin adayı Adnan Doğu %6,25 oy aldı. İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı %52,03 oy alarak rakiplerinden üstünlük sağlayarak Nevşehir Belediye Başkanı seçildi.

Haberler.com olarak, 31 Mart Yerel Seçim verilerini en doğru ve en hızlı olarak sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Nevşehir 2024 Yerel Seçim sonuçları için Haberler.com Seçim sayfasını takip ederek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

RASİM ARI KİMDİR? Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı kaç yaşında ve nereli?

2024 NEVŞEHİR YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

RASİM ARI KİMDİR?

Rasim Arı, 1975 Nevşehir doğumludur. 1989 yılında eğitim görmeye başladığı Nevşehir İmam Hatip Ortaokulu'nun ardından 1993 – 1996 yılları arasında Pendik İmam Hatip Lisesi'nde eğitim görmüştür.

1996 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde lisans eğitimine başlarken 2001 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. 2001 yılında Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak siyaset hayatına başlayan Arı, 2007 yılında AK Parti'den Nevşehir Milletvekilliği için Adaylığını koymuştur.

2002 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Danışmanlığı görevine getirilmiş bürokrasi hayatına sırasıyla Devlet Bakanı Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu'nun Danışmanı olarak devam etmiştir. 2011 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne görevine atanan Arı, 2015 yılından itibaren atandığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini sürdürmektedir. AK Parti, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Rasim Arı'nın aday gösterileceğini açıklamıştı.

Rasim Arı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkanı seçildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Fatih Mehmet Kocaispir Yüksek Seçim Kurulu Belediye Başkanlığı Ayyüce Türkeş Taş Zeydan Karalar Rasim Arı İYİ Parti AK Parti Nevşehir Karalar Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Suleyman Fistikeken:

31.03.2019 yerel seçimlerde Ak Parti'den belediye başkanı olarak secildi. 21 ay sonra istifa ETTİRİLDİ.. Halkın iradesi hile sayıldı doğru düzgün bir acıklama bile yapılmadı. Halk bir ilk seçimde tepkisini ortaya koyarak 31.03.2024 tarihinde parti gözetmeksizin GÖNÜLLERİN BAŞKANİNA emaneti tekrar teslim etti.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title