Haberler

Muğla hangi parti? Muğla Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Muğla yerel seçim sonuçları!

Güncelleme:

31 Mart 2024 İstanbul Yerel Seçimleri doğrultusunda halk, Belediye başkanını seçmek için oy kullandı. Muğla hangi parti? Sorusu da böylece yanıt buldu. Peki, Muğla hangi parti? Muğla Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Muğla yerel seçim sonuçları!

Muğla hangi parti? Sorusu merak edilmekte ve konu hakkında sıklıkla araştırılmakta. Bununla birlikte 2024 Yerel Seçimlerinde; Belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyeti belli oldu. Peki, Muğla hangi parti? Muğla Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Muğla yerel seçim sonuçları!

MUĞLA BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

2024 yerel seçim sonuçlarına göre, Muğla Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ahmet Aras'ın kazanmasıyla CHP tarafından yönetilmektedir. Ahmet Aras, %55.01 oy oranıyla 349.575 oy alarak seçimi kazanmıştır. AK Parti adayı Aydın Ağan Ayaydın ise %32.69 oy oranı ve 207.744 oy ile ikinci sırada yer almıştır. Diğer partilerin adayları ise belirgin bir oy oranına ulaşamamıştır.

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS KİMDİR?

Ahmet Aras, 3 Şubat 1970 tarihinde Bodrum'da doğmuştur. Fen Lisesi'nde parasız yatılı olarak eğitim görmüştür ve ardından İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirerek Askeri Lise sınavını kazanmıştır. Maltepe Askeri Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra Kara Harp Okulu'ndan Teğmen rütbesiyle Sistem Mühendisi olarak mezun olmuştur. Konya'da göreve başlamış ve ardından Üsteğmen rütbesini alarak görevine devam etmiştir. Daha sonra Bodrum Askerlik Şubesi Başkanlığı'na atanmıştır ve sonrasında Şanlıurfa Viranşehir Askerlik Şubesi Başkanlığı'na gelmiştir. NATO önderliğindeki KFOR'a atanmıştır.

Muğla hangi parti? Muğla Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Muğla yerel seçim sonuçları!Ahmet Aras

2013 yılında emekli olan Aras, Bodrum'da turizm işletmesi KEFİ'yi açmıştır. Bodrum Lions Kulübü'ne katılmış ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu'na seçilmiştir. 2018 yılında CHP'ye üye olan Aras, 2019'da Bodrum Belediye Başkanı seçilmiştir. Ayrıca, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Kastamonu Üniversitesi'nde Yüksek Lisans yapmıştır. 2024 yerel seçimlerinde CHP Muğla büyükşehir belediye başkan adayı olmuştur.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ahmet Aras İstanbul Muğla Muğla Gündem Yaşam Politika Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title