Haberler

CHP Güngören adayı değişti mi? Güngören adayı kim CHP?

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel seçimlerde, İstanbul'un Güngören ve Esenyurt ilçelerinde gösterdiği belediye başkan adayları, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. CHP tarafından Esenyurt'a Ahmet Özer, Güngören'e ise Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atandı. Peki, CHP Güngören adayı değişti mi? Güngören adayı kim CHP?

stanbul'un Güngören ve Esenyurt ilçelerindeki CHP adayları, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. CHP tarafından Esenyurt'a Ahmet Özer, Güngören'e ise Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atandı. Peki, CHP Güngören adayı değişti mi? Güngören adayı kim CHP?

CHP GÜNGÖREN ADAYI DEĞİŞTİ Mİ?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel seçimlerde, İstanbul'un Güngören ve Esenyurt ilçelerinde gösterdiği belediye başkan adayları, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. CHP tarafından Esenyurt'a Ahmet Özer, Güngören'e ise Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atandı.

CHP tarafından tarafından yapılan açıklamada, yeni adaylar hakkında "CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır." bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksel Yalçın Ahmet Özer İstanbul Esenyurt Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title