Haberler

Blinken ziyareti öncesi ABD'den açıklama: Masada İsveç'in NATO üyeliği olacak

Güncelleme:

Washington yönetimi, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili açıklama yayınladı. ABD Dışişleri'nden yayınlanan açıklamada Blinken'ın, mevkidaşı Hakan Fidan ile İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanma sürecini konuşacağı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, cumartesi günü Türkiye'ye yapacağı ziyarette Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşme gerçekleştirecek. Kritik ziyarete ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Blinken'in Hakan Fidan ile İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması sürecini görüşeceği bildirildi.

MASADAKİ KONU İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİ

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, mevkidaşı Fidan ile görüşmek üzere cumartesi günü Türkiye'ye gelecek. Kritik ziyarete ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığı açıklama yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Blinken'in Fidan ile İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması sürecini görüşeceği duyuruldu.

Blinken ziyareti öncesi ABD'den açıklama: Masada İsveç'in NATO üyeliği olacak

BAKAN FİDAN'DAN AÇIKLAMA

Görüşmeye ilişkin olarak Dışişleri Bakanı Fidan, Ankara'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Blinken'ın cumartesi günü Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirten Bakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın zamanda ABD Başkanı Joe Biden ile görüşüp görüşmeyeceğine yönelik soruya da "Cumhurbaşkanımızın şu anda planlanan bir seyahati yok. Yani üzerinde konuştuğumuz seyahat yok şu anda." yanıtını verdi.

Blinken ziyareti öncesi ABD'den açıklama: Masada İsveç'in NATO üyeliği olacak

İLK GÖRÜŞMEDE TANSİYON BİR HAYLİ YÜKSEKTİ

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, geçtiğimiz aylarda Gazze'yi kana bulayan İsrail'e destek ziyaretinin ardından soluğu Türkiye'de almıştı. Görüşme öncesinde Blinken'ı karşılayan Bakan Fidan'ın, ABD'li mevkidaşının sarılmak istemesine karşın sadece elini sıkarak selamlaması sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Antony Blinken Washington Türkiye İsveç Nato Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (13)

Metin Gürsoy:

Onaylamayin sayin baskanim lutfen, vizemiz oldugu halde amerikaya gelirken bizlere ikinci sinif insan muamelesi, kacak muamelesi veya vize suresi 6 ay oldugu halde limit koymalar ve sinir polislerinin irkci davranislarina maruz kaliyoruz, umarim amerikalilar ve ingilizler de Turkiyeye gelirken ayni muameleyi gorurler.

117
6
yanıtYanıtla
esrefpasali:

dovize bu kadar ihtiyacimiz varken bu isteginiz gormemezlikten gelecektir net,, yurtdisina giden iltica veya kacak durumuna giriyor turklerde buyuk artis var, avrupali gocmeni istemiyor avrupa bizim kadar misafirperver degil kesin..

yanıt1
yanıt0
Lafı sokarım:

Boşa bekleme o ciddi devletlerin yapacağı iş.bugün dediğini yarın inkar edenlerin değil.

yanıt13
yanıt2
Kemal Demirelli:

Senin dediğin işte adalet olan ülkelerde oluyor senin sınır polisin ABD bir kişi pasaport çevirsin bakayım TBMM yüzlerce telefon gelir garibim işinde. Olur Ttafikte elini direksiyonda çekip şüpheli hakem yap cenneti gör Sınır polis ABD en yetkili polis kimden amir almaz KİTAP KANUN UYGULAR varsa tedirgin olduğu konu ÇAV BU KADAR

yanıt1
yanıt0
golebicemarti golebicemarti:

Bende zannettim masada Gazze var. Saygılarımla.

38
5
yanıtYanıtla
Emre Bulmuş:

umarum busefer once ucaklar sonra uyelık derler..

38
2
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

önce isteklerimiz yerine getirilsin gerisi gelir

22
2
yanıtYanıtla
albatros :

bu can bu bedende olduğu sürece isveç natoya giremez :))

9
0
yanıtYanıtla
isa Dizman:

müslümanı ab de istemeyenleri için biz neden nagoya girişi e onay veriyoruz ne kadar enayi kullanır devlet olduk biz yaa..

7
1
yanıtYanıtla
Mustafa Güneş:

Bunu onaylayacağız da bakalım nasıl bir kılıf bulacağız..Onu merak ediyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title