Haberler

Bambaşka bitti mi, Bambaşka Biri neden yok?

Bambaşka Biri dizisi final mi yapacak ve Bambaşka Biri bitiyor mu merak ediliyor. Bambaşka Biri dizisi neden yok ve Bambaşka Biri final bölümü ne zaman yayınlanacağı gündeme geliyor. FOX Tv ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisi neden final yaptığı araştırılıyor. Peki, Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu ve Bambaşka Biri neden yok sorularına yanıt aranıyor. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok? Detaylar haberimizdedir…

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR, BİTİYOR MU?

Başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Aslı Orcan, Gülçin Hatıhan, Berrin Atasoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar'ın yer aldığı FOX TV'nin dizisi Bambaşka Biri final yapıyor.

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

BAMBAŞKA BİRİ NEDEN YOK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yurt dışında büyük ilgi gören dizi yıl sonunda ekrana veda ediyor. Tims&B imzalı polisiye aşk dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 16. bölümde final yapacak. Başrol oyuncularından ve yapım şirketinden final kararıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

BAŞROL OYUNCUSUNA DUBAİ'DEN ÖDÜL

Dizideki başarılı performansıyla dünya çapında tanınan Burak Deniz, önceki gün Dubai'de 7.si düzenlenen Uluslararası Arap Festivali'nde En İyi Uluslararası Oyuncu Ödülü'nü almıştı. Ödülünü aldıktan sonra dizi ekibine teşekkür eden Deniz, "Bugün burada olmak benim için çok büyük bir onur. Bizler televizyon ve film sektörüne emek veren tüm oyuncu ve yapımcı arkadaşlarımla birlikte hep bir hayal kurarak yola çıkıyoruz. Böylesine değerli ödüller almak ise bizi sadece mutlu etmekle kalmıyor aynı zamanda oldukça da motive ediyor. Buna vesile olan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" demişti.

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bambaşka Biri Fox Tv Fox Televizyon Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title