Haberler

Aydın Pehlivan kimdir? AK Parti İzmir- Menemen Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Aydın Pehlivan kimdir? AK Parti İzmir- Menemen Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli? 1977 doğumlu Aydın Pehlivan, İzmir-Menemen'de dünyaya geldi. Selanik göçmeni bir ailenin çocuğu olan Pehlivan, eğitim hayatını Menemen'de tamamladı ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Ak Parti 31 Mart seçimleri öncesinde seçim kongresi gerçekleştirmiş ve adaylarını açıklamıştı. İzmir- Menemen Belediye Başkan adayı ise Aydın Pehlivan oldu. Vatandaşlar, Aydın Pehlivan'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki, Aydın Pehlivan kimdir? AK Parti Menemen Belediye Başkan adayı Aydın Pehlivan kaç yaşında, nereli?

AYDIN PEHLİVAN KİMDİR?

  • 31 Temmuz 1977 yılında Menemen'de dünyaya geldi. Selanik göçmeni bir ailenin 2 çocuğundan biridir. İlkokulu Kubilay İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu Menemen Lisesi'nde ve lise eğitimini de Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.
  • 1997 yılında vatani görevini tamamladı.
  • Aynı yıl Menemen Belediyesi'nde işe başladı. Ama 3 ay sonunda haksız bir şekilde işten çıkarıldı. Aydın Pehlivan bu haksız ayrılığın ardından ekmeğini ve geleceğini kararlılıkla özel sektörde kazanmaya karar verdi. Kişisel iletişim yeteneği ve ikna etme becerisi sayesinde kısa zamanda 6 bin kişiye ekmek kapısı olan büyük bir güvenlik firmasının kurucularından biri oldu.
  • 1997 yılında Menemen Belediyesi'nde yaşadığı talihsiz ve haksız ayrılıktan sonra bile Menemen'e belediye başkanı olarak hizmet etme hayalinden hiç vazgeçmedi.
  • Aydın Pehlivan 13 Ocak 2021 tarihinde hayalini gerçekleştirerek Menemen halkına hizmet etmek için başkan vekili olarak görevine başladı. Büyük bir heyecan ve gayretle Menemen için fark yaratacak çalışmalarına devam ediyor.
  • Filiz Hanım ile evli olup bu birliktelikten Ece isimli bir kızları vardır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi AK Parti Selanik Menemen İzmir Aydın Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title