Haberler

AK Parti Şanlıurfa (İLÇE) belediye başkan adaylar kimler? AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları!

Güncelleme:

Yerel seçim için hazırlıklarını sürdüren AK Parti, Şanlıurfa'da da ilçe belediye başkan adaylarını netleştirdi. Peki, AK Parti Şanlıurfa (İLÇE) belediye başkan adaylar kimler? Karaköprü, Karaköprü, Haliliye, Birecik, Halfeti, Suruç, Siverek, Ceylanpınar ve Harran ilçe belediye başkan adayları merak ediliyor. Peki, AK Parti Şanlıurfa (İLÇE) belediye başkan adaylar kimler?

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını da netleştirdi. İşte kulis bilgisine göre AK Parti'nin Şanlıurfa'da ilçe belediye başkan adayları. Peki, AK Parti Şanlıurfa (İLÇE) belediye başkan adaylar kimler?

AK PARTİ'NİN ŞANLIURFA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

• AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli

• AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş

• AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat

• AK Parti Birecik Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam

• AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak

• AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel

• AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık

• AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy

• AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak

• AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla

• AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan

• AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Akyürek

• Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz(MHP)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ceylanpınar Karaköprü Şanlıurfa Birecik Siverek Harran Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Ömer Ferhan:

haliliye belediye başkan adayı urfayı uçuracak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title