Haberler

EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? Ozan Akbaba EDHO'dan neden ayrıldı? Ozan Akbaba ayrıldı mı? İlyas ölüyor mu?

EDHO İlyas öldü mü? EDHO'nun yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından fragmanda yer alan büyük restleşme diziseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ayrıldı mı, diziden çıktı mı?

EDHO İlyas öldü mü? EDHO İlyas ayrıldı mı, diziden çıktı mı? ATV'nin merakla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Nurseli İdiz, Uğur Yücel, Emre Karayel gibi isimlerin yer aldığı fragmanda en çok konuşulan ise Ozan Akbaba'nın restleşme sonrası vurulduğu sahne oldu. Diziseverler EDHO'daki bu gelişmelerin üzerine internette en çok "EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu?" sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar.

EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İlyas ölüyor mu?

EDHO İLYAS ÖLDÜ MÜ?

EDHO dizisinde Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas karakterine pusu kurulduğu sahnenin ardından ölüp, ölmeyeceği henüz belli değil. İlyas'ın pusudan kurtulup, kurtulmayacağı bu akşam başlayacak olan yeni sezon ile birlikte belli olacak.

EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İlyas ölüyor mu?

OZAN AKBABA EDHO'DAN AYRILIYOR MU?

Ozan Akbaba'nın yayınlanan fragmanın ardından ayrılıp, ayrılmayacağı konuşulmaya başlandı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, yayınlanacak olan yeni sezon kadrosunda da yer alması bekleniyor.

EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İlyas ölüyor mu?

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN?

EDHO yeni sezonuyla 26 Ekim 2021 Salı günü saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi kadrosunda yeni transfer olan isimler ile birlikte Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tugay Tanülkü, Emir Benderlioğlu, Ali Sürmeli, Engin Benli, Yalçın Hafızoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz, Uğur Yücel, Toprak Sergen, Tardu Flordun, Emre Karayel ve birçok ünlü oyuncu yer almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title