Haberler

Restoranda "Köpeğin bana değdi" kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Antalya'da restoranda arkadaşı ile birlikte yemek yiyen Metehan Gözükara, köpeğinin kendisine temas ederek abdestini bozduğunu iddia ettiği bir şahıs tarafından vurularak öldürüldü. Olayda Gözükara'nın arkadaşı da göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan bir restoranda iki gün önce akşam saatlerinde Mehmet Yüksel (34) ve arkadaşı Metehan Gözükara (28), birlikte yemek yerken Metehan Gözükara'nın köpeği orada bulunan gruptan birine temas etti.

Restoranda 'Köpeğin bana değdi' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralıMetehan Gözükara

ABDESTİNİN BOZULDUĞUNU İDDİA EDEREK TABANCASIYLA ATEŞ ETTİ

Abdestinin bozulduğunu iddia eden şahıs ile Metehan Gözükara arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada tabancasını çeken 3 kişilik gruptan bir şahıs Mehmet Yüksel'i göğsünden vururken, Metehan Gözükara'yı da vurarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen yaralılardan Yüksel, yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ACILI BABAYI YAKINLARI TESELLİ ETTİ

Mehmet Yüksel'in babası Tacettin Yüksel ve yakınları, bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na oğlunun cenazesini almaya geldi. Uzun süre gözyaşı döken babayı yakınları teselli etti. Mehmet Yüksel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine götürüldü.

Restoranda 'Köpeğin bana değdi' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Restoranda 'Köpeğin bana değdi' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralıMetehan Gözükara

Restoranda 'Köpeğin bana değdi' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralıMehmet Yüksel

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Yüksel Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (21)

Ülkü Bozkurt:

cennete gider artık öldüren.. abdest için adam öldürdü diye

478
84
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Şeriatla yönetilmiş olsaydık vuran kişi bu suçtan ceza almayacaktı...!!! Çünkü ben Allah'ın emrini uyguladım deyip sıyrılacaktı... İyi ki Sosyal bir hukuk devletinde yaşıyoruz!!!

60
103
yanıtYanıtla
Pole star:

Sen önce şeriatı tam olarak öğren ondan sonra algı yap...

yanıt11
yanıt7
pentakill lol:

senin kafanmı güzel. sen şimdi acılı babanın yakınları tarafından teselli edilmesine inanıyor musun? gerçek islam şeriati ile yönetilmiş olsaydık şimdi bu adamın alacağı cezada içimiz soğuyor olacaktı.

yanıt15
yanıt9
Fakır:

uğur duran iyiki senin gibi cahiller varda aklımızın kıymetini bilmemiz için bize örnek oluyorsun. tüm aklı başında insanlar senin gibi olmamak için seni örnek alıyor

yanıt8
yanıt3
Fakır:

ulan absdestine dikkat eden kişi adam öldürürmü barzo

113
4
yanıtYanıtla
Fakır:

restoranda köpeğin ne işi varmış acaba onu da bir açıklasın restoran sahibi neden buna izin vermiş

34
74
yanıtYanıtla
Hakan Ege:

Abdest bahane,bu Ülkede aptal ve cahil çok,ölene allah rahmet etsin,öldürenede neye inandığı için allah beyin versin.

55
10
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Din çok tehlikeli çok

34
18
yanıtYanıtla
Theo:

Ulan senin gibi müslüman olacama gavur olayım daha iyi senin Altalyada işin ne oraya gavurlar geliyor nefes alıyor veriyor sende gavur nefesi çekiyon abdestin bozulur hemen Afganistana git

29
12
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title