Haberler

Nereden nereye! Bir dönemin aranan turizmcisi içler acısı halde bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde aç ve halsiz şekilde bulunan kişinin, ailesinin bir süreden bu yana aradığı 52 yaşındaki turizmci Hüseyin Öztürk olduğu öğrenildi. Öztürk'ün bir dönem Antalya'nın aranan turizmcilerinden olduğu ancak batmasının ardından hayatının hızla aşağı doğru indiği kaydedildi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde vatandaşlar tarafından bitkin ve aç şekilde bulunan şahıs, hastaneye götürüldü. Hastanede ilk müdahalesi yapılan şahsın kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı. Kısa bir süre sonra bitkin halde hastaneye getirilen kişinin, ailesinin uzun süredir haber alamadığı, kızının ise 2019 yılından bu yana görmediğini söylediği eski turizmci Hüseyin Öztürk (52) olduğu belirlendi.

Nereden nereye! Bir dönemin aranan turizmcisi içler acısı halde bulundu

2019'DAN BERİ BABASINI GÖRMÜYOR

İstanbul Beşiktaş Etiler Polis Merkezi'ne 21 Mayıs'ta giden genç kız, babası Hüseyin Öztürk'ü 2019 yılı temmuz ayından sonra görmediğini beyan etti. Bunun üzerine Hüseyin Öztürk hakkında arama kararı verildi. Dün akşam saatlerinden Antalya'nın Kemer ilçe devlet hastanesi acil servisine, açlık ve halsizlik şikayetiyle bilinci kapalı halde ambulansla bir kişi getirildi.

Nereden nereye! Bir dönemin aranan turizmcisi içler acısı halde bulundu

BİR DÖNEMİN ARANAN TURİZMCİSİ

Hastanede görevli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis memuru tarafından yapılan araştırmada bu kişinin Hüseyin Öztürk olduğu belirlendi. Hastanedeki işlemlerin ardından polis, Hüseyin Öztürk'ün Manavgat'ta yaşayan ağabeyini ilçeye çağırdı.

Kemer'e gelen ağabeyi, Hüseyin Öztürk'ün daha önce otellerde müdürlük yaptığını, 2018 yılında ise iş yeri açtığını, battıktan sonra da kaybolduğunu belirtti. Hüseyin Öztürk daha sonra ağabeyiyle Manavgat'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Öztürk Hisarcık Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (7)

Serkan Yörük:

Hayat işte arkadaşlar bir insanı hatasından dolayı sakın silmeyin böyle olabiliyor herkes birbirini anlayışla karşılasın.

380
13
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

düsmeyen kalkmayan tek allahtir

42
2
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

Bey ,lan olmuş...Allah yardim etsin..dünyanın tapusu ben de olsa boş...sağlık..hastaneden Karaciğer nakil merkezinden yazıyorum ...eşim annesine karaciğerini verdi...iyi olurlar inşallah..

37
2
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Çok para insanları bozar ve insanlar da 4 zayıfık yada zaaf yaratır bu zaaflıkllar SÜREKLİ PARA KAZANARIM psikolojisi hırsıda içinde barındırır aynı zamanda,, İÇKİ,,HOVARDALIK,,KUMAR düşkünlüğü,,!! bunların bilincinde olan inançlı çevresindeki insanlara saygılı elindekilerin değerini bilen onlarla yetinmesini bilen ALLAH 'a şükreden insanlara tepeden bakmayan küçümsemeyen mütevazi bir insan asla zor durumda kalmaz yıkılmaz hastalıklar hariç !

21
10
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Ne oldum değil ne olucam diyeceksin

13
3
yanıtYanıtla
Barış bey Dortmund :

Niye kız çocuğu gibi olmuş bu adam onu anlamak zor ! Neyse hayatınıza dikkat edin geleceğinizi düşünmeden yaşamayın ! Bugün kazandığınızı bugün yemeyin yarınlara yatırım yapın aksi halde bedelini ağır ödersiniz ! Ha şunu da hiçbirzaman unutmayın eğer bir gün düşseniz bile cebinizde hiç paranız olmasa bile giyiminize kuşamınıza önem verin ve insanlara kendinizi asla acındırmayın dik durun kimseden bişey istemeyin battığınız yerden çıkmasını da bilin ! Aksi halde kazanacağınız tek şey insanların m

1
2
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

Ne yazık bu arkadaş gibi kaç tane insalar var.2-3 dil bilenler bile.Turizm ne yazık yanlış bir sistemle insanları yok ediyor.herkesin bir hikâyesi var.bir çok kişi bizim yaşta bile emekli olma durumu bile yok.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title