Haberler

Zonguldak'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

Zonguldak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Zonguldak'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Valilik binası önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Valilik binası önünde Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma töreninin ardından gazetecilere açıklama İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek; "Mutlu bir gün gerçekten sevinçliyiz. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Okumanın yaşı yok eşikten mezara kadar bir şeydir. Ben de bir sınıf öğretmeni olarak hala Öğrencilerimi özlüyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Valilik binası önündeki törenin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde çeşitli okullarda resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin yaptıkları resimlerin sergilendiği sergi gezildi. Sergiye, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Daire Müdürleri katıldı.

Sergiyi gezen Vali Yardımcısı Taşdan; "Öğrenciler, öğretmenler gününü simgeleyen çok güzel resimler yapmışlar. Bütün öğrencileri tebrik ediyorum, resimlere bakarken gerçekten çok etkilendim. Güzel bir sergi, mutlu oldum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Öğretmenler Günü Muharrem Akdemir Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title