Haberler

Ukrayna lideri Zelenski'den Putin'e gözdağı: Bizi korkutmak veya durdurmak imkansız

Güncelleme:

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'nın ülkesinin başkenti Kiev başta olmak üzere birçok şehrine yönelik füze saldırılarını değerlendirdi. Saldırılarda 19 kişi hayatını kaybederken Zelenski, Ukrayna'nın korkutulması veya durdurulmasının imkansız olduğunu söyledi.

Rusya'nın dün sabah saatlerinden itibaren Ukrayna'nın başkenti Kiev'i bombardımana tutması dünyada büyük yankı uyandırdı. Saldırılarda en az 19 kişi öldü, 105 kişi ise yaralandı. Ukrayna yangın yerine dönerken Devlet Başkanı Zelenski, gece saatlerinde Telegram hesabından yaptığı görüntülü paylaşımında, Rus güçlerinin bu sabah Ukrayna'nın birçok bölgesindeki şehirlere düzenlediği saldırılara tepki gösterdi.

Ukrayna lideri Zelenski'den Putin'e gözdağı: Bizi korkutmak veya durdurmak imkansız

"İRAN YAPIMI 13 İHA'YI VURDUK"

Kiev'de sabah düzenlenen füze saldırıları sonucu hasar gören altyapının tamir çalışmalarını yapan iş makinelerinin önünde açıklama yapan Zelesnki, "Şu anda ülke genelinde restorasyon çalışmaları devam ediyor." diye konuştu.
Rusya'nın, Ukrayna'nın şehirlerine toplam 84 seyir füzesi fırlattığı ve bunlardan 43'ünün Ukrayna Hava Savunma Sistemleri tarafından imha edildiğini kaydeden Zelenski, ayrıca Rusların gönderdiği İran üretimi 24 İHA'dan 13'ünün Ukrayna güçlerince vurulduğunu belirtti.

Ukrayna lideri Zelenski'den Putin'e gözdağı: Bizi korkutmak veya durdurmak imkansız

"BAŞARISIZLAR BU YÜZDEN TERÖRE BAŞVURUYORLAR"

Zelenski, "Ve ondan sonra bile her on dakikada bir İran üretimi 'Şahidlerin' vurulduğuna ilişkin bir mesaj alıyorum." dedi.

Konuşmasında, "Ukrayna'nın korkutulması imkansız, sadece daha da birleşmesi mümkün." ifadesine yer veren Zelenski, Rusya'nın, Ukrayna cephesinde sahada başarısız olduğu için ülkesine yönelik "terör" eylemleri düzenlediğini savunarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Ukrayna'nın durdurulması mümkün değil. Şimdi de işgalciler savaş alanında bize karşı başarısızlar ve bu yüzden bu teröre başvuruyorlar."

Ukrayna lideri Zelenski'den Putin'e gözdağı: Bizi korkutmak veya durdurmak imkansız

Ukrayna'da hava saldırısı tehlikesi sürdüğü için vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulunan Zelenski, savaşta kazanacaklarını söyledi.

Ukrayna lideri Zelenski'den Putin'e gözdağı: Bizi korkutmak veya durdurmak imkansız

Kaynak: AA / Güncel

Volodimir Zelenskiy Togo Cumhuriyeti Ukrayna Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Hamit Gündoğdu:

Zelenkski dünyanın en aptal insanı unvanını hak ettin. Köprüyü havaya uçurmak terör saldırısı olmuyor mu? ABD ve AB nin oyuncağı ülkeni bitirdiğini anlamayacak kadar ya aptalsın yada bilinçli bir tezgahın oyuncağısin.

84
18
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

amerikaya güvenenlerin sonu biz bu oyuna gelmeyeceğiz

53
12
yanıtYanıtla
Ali Solak:

Bu tiyatrocu Putin amcayi da tiyatrocu sandı galiba...

42
9
yanıtYanıtla
Süleyman Kara:

Şuan ukrandaya yım su kuyruğun ekmek kuyruğu resmi daire kuyruğu.halk bıkmış durumdan kimse zelenskiyi istemiyorum artık.Bütün gün siren sesi patlama ve uçak sesleri.Ukranya halkı uyandı darısı zelenskinin uyanmasına.Aciklamalara bakmayın kimseden yardımda gelmiyor herkes Rusya'dan çekiniyor herkes

33
4
yanıtYanıtla
Ali Solak:

Zlenski istesede geri dönemez Geri dönse halk demezmi ulan Rusya ya gücümüzün yetmeyeceğini Amerika ve ab ye guvenilmeyecegini bilmiyorsun fakat tiyatrocudan başkan olursa Putin amcayi Kendi gibi tiyatrocu sandı ????

32
4
yanıtYanıtla
Anti yobaz:

ya bi git akpli cahil köprüyü rusya kendisi havaya ucurdu saldirmak icin bahane ariyor

4
30
yanıtYanıtla
tolga yurtsever:

Putin gel Türkiyede başkan ol. sevenin çok .

12
15
yanıtYanıtla
ilker kalafat:

şurada yorumlara baktım öyle yada böylr adam ülkesini savunuyor siz neyi savunıyorsunuxz demekki büyük güçler bize sadırsa hemen teslim olacaksınız tıpkı Kurtuluş savaşinda çok kan dökülecek teslim olalım diyen malum grupakiler gibi

7
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title