Haberler

Zaman Gazetesi'nin 25. Yılı

Franasa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili, "Fransa, Türkiye ile olan ilişkilerine önem veriyor" dedi.

Franasa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili, " Fransa, Türkiye ile olan ilişkilerine önem veriyor" dedi.

Zaman Gazetesi'nin 25. yıldönümü Ankara Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılan bir törenle kutlandı. Kutlamaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Büyükelçiler, milletvekilleri, medya temsilcileri, İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Zaman Gazetesi çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili, ATO Konferans Salonu'na girmeden önce gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Bili, Cumhurbaşkanı Gül'ün eşinin Büyükelçilerin eşlerini davet ederken kendi eşini davet edilmemesiyle ilgili olarak, eşinin Fransa'da yaşadığını ve bu konudan haberinin olmadığını kaydetti.

Bili, yasanın geçmesinin kendisinin çalışmalarını nasıl etkileyeceği sorusuna, " Fransa, Türkiye ile olan ilişkilerine önem veriyor. Durumu düzeltmek Türkiye'ye bağlı" dedi.

Anayasa Mahkemesi'nden yasanın geçmesi halinde kendisinin 'istenmeyen adam' olacağı yönündeki soruya ise Bili, "Biz, Fransa olarak, sıcak ve dingin bir ilişki bekliyoruz. Juppe yasanın uygunsuz bir yasa olduğunu söyledi" şeklinde konuştu.

Anayasa Mahkemesi dışında bir alternatifin olmadığının altını çizen Bili, Cumhurbaşmkanı Sarkozy'nin yasayı onaylayacağını belirtti. Yasanın Anayasa Mahkemesi'ne gidip gitmeyeceği sorusuna da Bili, "Biraz beklemek lazım" dedi.

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Bili, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Teaner Yıldız ve Türikiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ile bir süre sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Ticaret Odası Türkiye Fransa Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title