Haberler

Lise Öğrencisi Genç Kız, Yurtta Ranzasına Bağladığı Eşarpla İntihar Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da lise öğrencisi genç kız, kaldığı yurt odasındaki ranzanın demirine eşarpla kendini asarak yaşamına son verdi.

Şanlıurfa'da, lise öğrencisi F.B., kaldığı yurt odasındaki ranzanın demirine eşarpla kendini asarak yaşamına son verdi. Yaşamını yitiren arkadaşlarını gören ve korkuya kapılan diğer kız öğrenciler, ailelerine haber verilerek yurttan tahliye edildi.

EŞARBIYLA KENDİNİ RANZAYA ASTI

Akbayır Mahallesi'nde bulunan Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdunda meydana gelen olayda, 11'inci sınıf öğrencisi F.B., arkadaşları etüt odasında olduğu sırada boynuna geçirdiği eşarbı ranzanın demirine bağlayarak kendini astı. Bir süre sonra odaya giren arkadaşları F.B.'yi ranzada asılı görünce çığlık attı. Çığlıklar üzerine odaya gelen idareciler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine sevk edilen ekipler, yaptığı kontrolde F.B.'nin yaşamanı yitirdiğini belirledi.

Yurtta Kalan Kız Öğrenci, Kendini Astı

OLAYI DUYAN AİLELER YURDA AKIN ETTİ

Korkuya kapılan kız öğrencilerin durumu anlattığı ailelerine haber vermesi üzerine velileri yurt binasına akın etti. Kız çocuklarını yurttan gözyaşları içerisinde teslim alan aileler evlerine giderken, F.B.'nin ölüm haberini alan ailesi de yurda geldi. Burada sinir krizi geçiren F.B.'nin yakınları, yurt binasının kapı ve penceresini tekme ve yumruklarla kırarak zarar verdi. Polisin güçlükle sakinleştirdiği aile, olay yerinden uzaklaştırılırken, intihar eden öğrencinin cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Zehra Şanlıurfa Akbayır 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Köroğlu:

Urfa gibi yerlerde gerçek İslam daha fazla yaşanıyor sizin yumuşattığınız ve bozduğunuz İslam anlayışı gibi başörtülüler ünilere alınmıyor repliği dönmez oralarda en ufak laf çıksa namus için ölüm fermanı verilir. Bu ortamda büyüyen iç dış baskı üstüne de yoksulluk ve umutsuzlukla birleşen duygular hayatı anlamsızlaştırıyor ayrıca olayın arka tarafında iç bunalım mı yoksa son günlerde duymaktan tiksindiğimiz bir yaşanmış mı var araştırılmalı. Ailesine sabırlar dilerim.

11
39
yanıtYanıtla
TÜRKÜN GÜCÜ:

KEŞKE BÖLE BİR GAFLETE DÜŞÜP CANINA KIYMASAYDIN KİM BİLİR NE DERDİN NE SORUNUN VARDI AMA BU YARADANIN VERDİGİ CANA KIYMANA SEBEP OLAMAZRABBİM AİLESİNE SABIR VERSİNÇOK GENÇ BİR KAYIP

14
2
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Bu yurtlar ne denetleniyor nede kontrol ediliyor kim kime dum duma, ayrıca sorumsuz yöneticiler ve öğretmenlerde olunca bu haberler kaçınılmaz oluyor,merak ettiğim bir konuda okullarda "okul aile birliği" diye bir komedi var sadece aidat parası toplanması işine yarıyor ,rehber öğretmen sadece "telefon rehberine"bakıyor ki yurtlardaki sorumsuzluk çok doğal kalıyor bunların yanında

11
2
yanıtYanıtla
birsen:

kesinlikle haklısın bu yurtta değil tüm okullarda bu şekilde sonra da diyoruz ki yeni nesil şöyle böyle acaba bu yeni nesili nekadar koruyup kolluyoruz ki sonrasında bişeyler bekliyoruz.

yanıt6
yanıt2
KRAL:

İTHAM ETMEK DOĞRU DEĞİL SEN KENDİ İŞİNE BAK NASIL YAPIYOSUN OZAMAN ÜLKEDE HER ÖLENİN SORUMLUSU DOKTORLAR MI TABİ ANLAYABİLİRMİSİN ZOR

yanıt2
yanıt3
Sema:

Bu burda kalmamalı. Idareciler ogrencileri dovuyordu kati kurallar vardı. Okul ogretime girdigi gunden bugune turlu olaylar yasandı hep idareciler tarafindan ustu kapatildi ogrenciler susturuldu. 2 yıl kaldigim yurtta tepki gosterdigim icin ya kendim cikacagim yada atilacagim defalarca soylendi. Baskilara dayanamayarak okulu biraktim

11
1
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH CEYŞULLAH CUNDULLAH:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN! SİBGATULLAH=ALLAH IN YARATICI GÜCÜ, CEYŞULLAH=ALLAH IN ASKERİ, CUNDULLAH=ALLAH IN ORDUSU!

2
9
yanıtYanıtla
deliii:

böyle haberlerin altına hep aynı yorumu yapıyosun kafa biraz kırıkmı acaba

yanıt4
yanıt1
RACO:

çocuklarımıza sahip çıkalım başıboş bırakmayalım yok yere bu dünyadan göçüp gidiyolar

8
0
yanıtYanıtla
erken seçim istiyoruz:

bu olay niye oldu araştırılsın

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title