Haberler

Yolcu Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Aşırı hız ve yağışlı havada kazaya neden oldu.

Aşırı hız ve yağışlı havada kazaya neden oldu.

Haber -Kamera: Cengiz ÇOBAN-İstanbul-DHA

Kartal Atalar Mahallesi Doğu Caddesi'ndeki kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esenkent- Kartal hattında sefer yapan 34 M 2769 plakalı minibüsün şoförü Celal Özce, cadde üzerinde polis ekiplerinin çalıntı bir araç incelediğini görünce yavaşladı. Polis ekiplerinin yanından geçen minibüs şoförü istikametinde yavaşça ilerlerken, bu sırada yokuş aşağı hızla gelen Ahmet Kandemir yönetimindeki 34 HN 9799 plakalı araç duramayarak minibüse çarptı. Kazada araçta bulunan Ahmet Kandemir, Yılmaz Gündüz, Oğulcan Oğuz ile minibüsteki yolculardan Hatice Dolu, Fatma Yüksel ve Muhammet Taneli yaralandı. Yaralılardan Hatice Dolu, Fatma Yüksel ve Muhammet Taneli'nin ilk tedavileri aynı caddedeki Kartal 7 numaralı Aile Sağlığı Merkezi'nde yapıldı. Hatice Dolu ve Fatma Yüksel ilk müdahalenin ardından diğer yaralılar Ahmet Kandemir, Yılmaz Gündüz ve Oğulcan Oğuz ile birlikte Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Muhammet Taneli de başka bir hastaneye götürüldü. Görgü tanıkları, "Minibüs yukarı doğru çıktığı sırada otomobil çok hızlı bir şekilde aşağıya doğru geliyordu. Hava da yağışlı olduğu için duramadı, kafadan minibüse vurdu" dedi. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

POLİS ÇALINTI OTOBÜSÜ İNCELİYOrdu

Öte yandan gece Bağcılar'dan düz kontak yapılmak suretiyle çalınan bir yolcu otobüsü sabaha karşı Kartal'da polis ekipleri tarafından durdurulmak istenince hırsızlar ve polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hırsızlar otobüsü kazanın meydana geldiği Cadde üzerinde terk ederek kaçtı. Polis ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen otobüsün sahibi Ayhan Kartal otobüsün gece Bağcılar'daki evinin önünden düz kontak yapılmak suretiyle çalındığını, sabah saatlerinde de polis ekiplerinin kovalaması sonucu çalan kişiler tarafından terk edildiğini söyledi.Kazada otobüs üzerinde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin parmak izi çalışması yaptığı yerin yaklaşık 20 metre yakınında meydana geldi. Kazada yaralılara ilk müdahaleyi de parmak izi çalışması yapan polisler ile vatandaşlarca yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kandemir Fatma Yüksel İstanbul Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title