Haberler

Yazıcıoğlu'nun Öldüğü Kazaya İlişkin Görüntülere Yayın Yasağı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi, mahkemece, Yazıcıoğlu'nun da aralarında olduğu 5 kişiye ait görüntü içeriklerinin her türlü sesli, görüntülü, yazılı, görsel medya ve internet ortamında yayınlanmasının ve gösterilmesinin yasaklanması kararı verilmesine rağmen görüntüleri kaldırmayan internet siteleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi, mahkemece, Yazıcıoğlu'nun da aralarında olduğu 5 kişiye ait görüntü içeriklerinin her türlü sesli, görüntülü, yazılı, görsel medya ve internet ortamında yayınlanmasının ve gösterilmesinin yasaklanması kararı verilmesine rağmen görüntüleri kaldırmayan internet siteleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Müteveffa Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun avukatı BBP Genel Başkan Yardımcısı Selami Ekici, yazılı açıklamasında, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin enkaz bölgesinde kar altından çıkarılışı görüntülerinin ulusal bir televizyonda yayınlandığını anımsattı.

Bunun üzerine Malatya 2 Nolu Hakimliği ve Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemelerince bu görüntülerin yayınlanmasının yasaklandığını ve mevcut görüntülerin yayından kaldırılmasına karar verildiğini belirten Ekici, bazı internet sitelerinin kararlara rağmen görüntü içeriklerini yayınlamayı sürdürdüğünü bildirdi.

Tüm uyarılarına rağmen görüntülerin yayından kaldırılmadığını savunan Ekici, bazı arama motorları ve internet haber siteleri hakkında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Selami Ekici, "Tüm internet kuruluşlarının ve şahısların mahkeme kararlarının açık hükmü karşısında gerekli önlemleri ve ailenin hassasiyetini dikkate alacakları ümidini taşıyoruz. Bizler başta ailesi olmak üzere, BBP, Alperen Ocakları ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun sevenleri olarak şehit liderimizin hakkını ve hukukunu koruma açısından ısrarcı ve inatçı bir biçimde takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz" ifadesi kullandı. - Sivas

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Gülefer Yazıcıoğlu Muhsin Yazıcıoğlu Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
title