Haberler

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti

Güncelleme:

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil 57 yaşında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Çil için bugün Yargıtay'da cenaze töreni düzenlenecek.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil 57 yaşında hayata gözlerini yumdu.

YARGITAY ÜYESİ ŞAHİN ÇİL HAYATINI KAYBETTİ

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde 7. Hukuk Dairesi Başkanı olan, Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil 57 yaşında hayatını kaybetti.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybettiŞahin Çil

BAKAN TUNÇ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yargıtay Üyesi Şahin Çil'in ailesine başsağlığı diledi. Tunç, sosyal medya hesabından, "Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil'in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Vefat eden Yargıtay üyemize Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum." paylaşımında bulundu.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti

Türkiye Barolar Birliğinden yapılan yazılı açıklamada da, "Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi çalışmalarına da büyük katkıları bulunan iş hukukunun duayenlerinden Yargıtay Üyesi Şahin Çil'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevdiklerine ve yargı camiasına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

YARGITAY BAŞKANI AKARCA DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca yayımladığı başsağlığı mesajında şunları söyledi: "Kıymetli arkadaşım, yaptığı çalışmalar, yazdığı kitaplar ve makaleler ile Yargıtay'a ve Türk hukukuna büyük katkılar sunmuş değerli hukukçu, nezaketi ve beyefendi kişiliği ile gönüllerimizde yer etmiş iyi insan; Yargıtay Üyesi Şahin Çil beyefendinin vefatından dolayı derin üzüntü duymaktayım. Merhum arkadaşıma Allah'tan rahmet; kıymetli eşi Özlem Hanımefendi ve kızları başta olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve Yargıtay camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti

YARGITAY'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Yargıtay Başkanlığı ise sosyal medya hesaplarından bugün saat 10:30'da Yargıtay'da Şahin Çil için cenaze töreni düzenleneceğini duyurdu.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti

ŞAHİN ÇİL KİMDİR?

İstanbul ve Bandırma Hakim Adayı olarak mesleğe başlayan Çil, Yargıtay Tetkik Hakimliği görevinde bulundu. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde 7. Hukuk Dairesi Başkanı olan Çil, 2018'de Yargıtay üyesi seçildi. İş hukuku alanında yayımlanan çok sayıda makalesi bulunan Çil, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Güncel

Yargıtay Çocuk Yargı Adliye Ölüm İstanbul Hukuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Harun UYANIKOĞLU:

Allah rahmet eylesin. Harika bir insan,çok iyi bir eğitmendi.

8
1
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Yüzünde güzellik var merhumun. Tanımıyorum ama muhtemelen düzgün adamdı. Mekanı cennet olsun inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title