Haberler

WhatsApp'tan kullanıcılara 'Stranger Things' sürprizi

Güncelleme:

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni çıkartma paketini piyasaya sürdü. Bu yeni çıkartmalar, Stranger Things 4 hayranlarının ilgisini çekiyor.

Meta'nın sahip olduğu mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir çıkartma paketi piyasaya sürdü. Zaten şirket, son birkaç gündür oldukça yoğun bir gündeme sahip. Geçtiğimiz günlerde iOS 10 ve iOS 11 sürümlerine yönelik desteği keseceğini açıklayarak, milyonlarca iPhone kullanıcısına kötü haber verdi.

Ayrıca şirket, Business uygulaması için geliştirdiği WhatsApp Premium'u duyurdu. Bu özellik sayesinde işletme hesapları aynı anda 10 cihaza kadar bağlanabilecekler. Bireysel kullanıcıları ise kapsamayacak. Son olarak platform, Stranger Things 4. sezon için ilgi çekici bir çıkartma paketini yayımladı.

WhatsApp, grup kavgalarını önleyecek yeni özelliğini duyurdu!

WhatsApp, Stranger Things 4 çıkartma paketini kullanıma açtı

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan Stranger Things dizisinin merakla beklenen 4. sezonu bugün yani 27 Mayıs'ta ekrana geliyor. Popüler mesajlaşma platformu, Stranger Things'i temsil eden yeni bir animasyonlu çıkartma paketini yayımladı. Bunun bir benzerini geçen sene final olan La Casa de Papel için de yapmıştı.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title