Haberler

Vali Lekesiz, Arsuz Kaymakamlığı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, 6360 Sayılı Kanun ile yeni kurulan 4 ilçemizden biri olan Arsuz İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Fatih Baysal ve birim müdürleri eşliğinde Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Lekesiz, personel ile bir süre sohbet ederek herhangi bir sorunları ya da talepleri olup olmadığını sordu.

Daha sonra Kaymakam Baysal'dan ilçeye ve Kaymakamlık faaliyetlerine dair bilgi alan Lekesiz, İlçe Kaymakamına ve birim müdürlerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

-Vatandaşın, Hizmeti Kendine En Yakın Noktadan Alabilmesi Önemli-

Vatandaşın; hizmeti kendine en yakın noktadan alabilmesinin önemine dikkat çeken Lekesiz, "Yeni kurulan ilçemizde ilgili birimler kuruldu, ilçe Kaymakamı ve ilgili kurum müdürleri göreve başladı ve vatandaşımız artık nüfus, tarım, turizm ve diğer kamu hizmetlerini kendine en yakın birimden alabiliyor." dedi.

-Burası Cennetten Bir Köşe-

Arsuz ilçemizin, çok eski ve önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu hatırlatan Lekesiz, "Bir tarafı deniz, bir tarafı dağ, ortası tarım bahçeleri, adeta cennetten bir köşe. Burada Hatay Kırsal Kalkınma ve Stratejik Planda belirlenen ve önerilen faaliyetler çok rahatlıkla yapılabilir. Kaymakamın başkanlığında belediye, diğer kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, meslek odaları olarak belirlenen hedeflere tüm enerjinizi sarfetmeniz lazım. Arsuz'un yarınının bugünden iyi olabilmesi için elbirliği ve gönül birliğiyle çalışıp ilçemizi en iyi şekilde geleceğe aktarmanızda yarar var, bunu yapacağınıza da inanıyorum." dedi.

-Bölgenin Yol Sorunu Çözüldü-

Vali Lekesiz, bölgenin yol sorununun çözümlendiğini ifade ederek, "İnsan vücudundaki damarlar yaşam için nasıl bir önem ifade ediyorsa yol da bir ilin, ülkenin, bölgenin sosyal, ekonomik, kültürel kalkınması için aynı görevi icra eder. Yol yok veya arzu edilen standartta değilse orası gelişmez. Yollar ne kadar gelişirse orası işlemeye başlar. Buranın yolları kısa bir zaman içerisinde bölünmüş yol haline getirildi. Şimdi de beton asfalt dediğimiz BSK seviyesinde ihalesi yapıldı. Burası otoban gibi yol olacak. Arsuz-İskenderun arası sağ şerit Mayıs 2014, İskenderun- Arsuz yolu sağ şerit ise Ağustos 2014'de bitmiş olacak. Yollar; orta refüjler düzenlenmiş, ağaçlandırılmış, çiçeklendirilmiş, denize sıfır, 5.5 kilometrelik bölüm yine düzenlenmiş, insanların gerek araçla gerekse yaya olarak keyifle gezebilecekleri standartlarda yapılmış bir şekilde hizmete açılmış olacak. Yolun bu standartta yapılmasıyla buranın başta turizm sektörü açısından olmak üzere yatırım değeri de şüphesiz artacak." diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Fatih Baysal ise, yeni kurulan ilçemizde vatandaşa en iyi şekilde hizmet verilmeye başlandığını, birtakım eksiklerin tamamlanması ile beraber hizmet kalitesinin daha da artacağını belirterek, bu aşamada kendilerine destek olan Arsuz halkına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celalettin Lekesiz Fatih Baysal Arsuz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title