Haberler

Vali Kılıç 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı’nda darbeciler tarafından başından vurulan ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla kurtarılan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ı Ankara’daki evinde ziyaret etti.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı'nda darbeciler tarafından başından vurulan ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla kurtarılan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan'ı Ankara'daki evinde ziyaret etti.

Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Mesut Artar'ın bacanağı olan Turgut Aslan'ı, Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte ziyaret eden Vali Kılıç, Aslan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Turgut Aslan'a bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileyen Vali Kılıç, "Yüce Allah Türk milletine bir daha darbeler yaşatmasın" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmeddin Kılıç Turgut Aslan Ankara Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title