Haberler

Uyuşturucudan Komaya Giren CHP'li Başkanın Oğlu Yoğun Bakımda

Güncelleme:

Şanlıurfa'da vücuduna uyuşturucu madde enjekte ettikten sonra baygın halde bulunan CHP İlçe Başkanı Kılıç'ın oğlu hastaneye kaldırıldı. Kılıç, "Ölüm haberini bekliyorum" dedi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Şaban Kılıç'ın oğlu vücuduna uyuşturucu madde enjekte ettikten sonra baygın halde bulundu. CHP İlçe Başkanının oğlu hastaneye kaldırıldı. Kılıç, hastane kapısında oğlunun ölüm haberini beklediğini söyledi.

KOMAYA GİREREK HASTANAYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinin CHP'li Başkanı Şaban Kılıç'ın madde bağımlısı oğlu İ.K. (21) vücuduna uyuşturucu enjekte ettikten sonra komaya girerek hastaneye kaldırıldı.

KILIÇ: KİMSE ÇIKIP DA BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMAYACAK MI

Baygın halde bulduğu oğlunu hastaneye kaldıran Şaban Kılıç, oğlunun daha 21 yaşında olduğunu ve üç ay önce askerlik görevini tamamladığını söyleyerek, "Sabah saat 06.00'da oğlumu uyuşturucuyla ilgili yoğum bakıma getirdim. Kimse çıkıp da bu çocuklara sahip çıkmayacak mı.

"KİMSE BİZİMLE İLGİLENMİYOR"

Nereye götürelim bu çocukları. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Kaymakamlığa gittim beni hastanelere gönderdiler, hastanelere gittim hiçbir yere kabul etmediler. Şimdi çocuğum yoğun bakımda ve ne olacağını bilmiyorum.

"NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUZ"

Sabahtan beri onunla ilgileniyoruz. Validir, kaymakamdır, belediye başkanıdır yardımcı olsunlar bize. Allah için bu çocuklara yardım edin. Ne yapacağız bilmiyoruz. Türkiye'yi mi terk edelim, nereye gidelim. Evimi ve arabamı satıp Türkiye'den kaçacağım" dedi.

"ŞEHİRDEKİ UYUŞTURUCU SATIŞINI SURİYELİLER YAPIYOR"

Şanlıurfa'daki uyuşturucu satışının Suriyeliler tarafından yapıldığını iddia eden Şaban Kılıç, "Türkleri önlerine almışlar ve Eyyübiye'de uyuşturucu dağıtımı yapıyorlar. Allah için yardım edin, bu gençlere ve çocuklara sahip çıkın.

"HASTANE YOK, AMATEM YOK, ÜNİTE YOK"

Benim oğlum daha 21 yaşında ve 3 aydır vatani görevini yapıp geldi, bu işe başladı. İki çocuğu var. Allah için bu gençlere yardım etsinler. Hastane yok, AMATEM yok, ünite yok. Fakülte açmış orada da ünite yok. Nereye götüreceğimizi bilmiyoruz. Gençler ölüme terk ediliyor. Akşamüstü gidip baksınlar Eyyübiye'de yerlerde kaç tane cenaze var. Herkes içmiş ve bir tarafa yatmış" şeklinde konuştu.

HASTANE KAPISINDA OĞLUNUN ÖLÜM HABERİNİ BEKLİYOR

Hastane kapısında oğlunun ölüm haberini beklediğini söyleyen Kılıç, "Sabah içmiş. Pencereden uyuşturucuyu evime veriyorlar, pencereden atıyorlar. Satış merkezi olmuş diyorum. Çocuk almış almış yoğun bakıma kaldırdım. Şimdi de ölüm haberini bekliyorum, başka ne yapacağım. İlgilenen yok, soran yok. Emniyete gittim, polis karakoluna gittim, hastaneye gittim, kaymakama gittim. Gitmediğim yer var mı. Beni tanıyorlar. Her tarafa gittim Şanlıurfa'da ilgilenen yok" iddialarında bulundu.

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren İ.K.'nin evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şaban Kılıç Şanlıurfa Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (8)

zeynep:

Hey chpliler nerdesiniz . Basbakanin oglu kumar oynuyor diye iftira atanlar nerelere saklandiniz . Sizinki daha beteri cikti . Hemde sahitli ispatli . Chpnin gencligi ne acinacak haldesiniz .

10
14
yanıtYanıtla
sgsgd:

çapkınlık iftira aldatma

yanıt0
yanıt0
ENGİN:

ulan sözde çocuğu can çekişiyor ama bu baba alttan alttan hükümete devlete iğneli laf sokma derdinde. beter olsun diyeceğim ama senin bu hainliğinin cezasını çocuğun çekmesin. sen beter ol inş.

16
5
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

kilicdaroglunu bir dene istersen onun herseye bir caresi var

7
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah bu cocuk larlmlzl butur aliskanliktan kurtarslin kurtarslnda ana babalarln da yuzunu guldursun insallah

9
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Devlet su islerine acilen basvur o halleder isini yada niye genel baskaniniz olacak o zata basvur . Belki halleder . Halledemezse ki zannetmiyorum . Bizim reise basvur . Aninda mudahale

0
2
yanıtYanıtla
zaza:

chplisinya sana hersey muaf yalniz namazkilma size gunahtir gedin karili erkekli oynayin

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kimi insan vatanı bayrağı devleti milleti uğruna seve seve hepa olur ne mutlu o insana kimi devleti nasıl süpüreyim dolandırayım evlat uğruna hepa olur men özülmiyem ya kumar masallarına evladı yada içi masallarına yada uyuşturcu komasında bir hiç uğruna tahtalı köyü boylar mevlam devlete millete bayrağa hizmet eden evlatları korusun Ulubatlı hasan seyid onbaşı bu vatan uğruna canlarını seve seve hepa etiller anlayan eşşeklere anlamayan sabaha kadar zırlasın hai hai hai hai ey türk evledı vatana

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title