Haberler

Ünlü Sunucu Ebru Gediz İş Adamı Faik Öztunç ile Dünyaevine Girdi

Ünlü sunucu Ebru Gediz, iş adamı Faik Öztunç ile dünyaevine girdi.

Ünlü sunucu Ebru Gediz, iş adamı Faik Öztunç ile dünyaevine girdi. Gediz, "Ben Faik beyle beraber hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum, nezaketi beni bu noktaya getirmiştir. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvamız olur" dedi.

Sunucu Ebru Gediz ile iş adamı Faik Öztunç, Beykoz Göksu'daki Küçüksu Kasrı'nda düzenlenen törenle evlendi. Düğün törenine gazeteci Fehmi Koru, iş adamı Başaran Ulusoy ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Yoğun programı dolayısıyla törene katılamayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da düğüne çelenk gönderdi. Konukların yerini almasıyla birlikte genç çiftin nikahı kıyıldı. Nikah töreninden önce mutluluğunu İHA kameraları aracılığıyla paylaşan Ebru Gediz, "Gerçekten 6 bine yakın canlı yayınım var. Sizler meslektaşlarım olarak çok iyi biliyorsunuz. Ancak bu başka bir heyecan, hiç heyecanlanmayacağımı düşünüyordum ama dün geceden beri çok heyecanlıyım. İnsanın tabii hayatını paylaşacağı hayat arkadaşını seçmesi, onunla bir ömür boyu beraber olacağı anlamına geliyor. Onun kararını vermesi takdir edersiniz ki çok kolay değil" dedi.

İHA'ya da teşekkür eden Gediz, "Ben Faik beyle beraber hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum, nezaketi beni bu noktaya getirmiştir. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvamız olur. Ben özellikle İhlas haber Ajansı'na çok teşekkür ediyorum. Haberin gerçek noktasıdır. Pek çok başarılı haberimizde de imzası vardır. Şahsınızda bütün ajansa çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İş adamı Faik Öztunç ise, "Ben daha heyecanlıyım. Ama Ebru hanımı tanıdığım ve onun eşi olacağım için çok sevinçli ve gururluyum. Bu duygu her şeyin üstündedir" dedi.

Ebru Gediz, daha sonra Faik Öztunç ile nikah masasına oturdu. Genç çift, nikahlarının kıyılmasının ardından dans etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fehmi Koru Ebru Gediz Beykoz Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title