Haberler

TÜYİD Yeni Yönetim Kurulu'nu Seçti

Güncelleme:

Yeni Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Nursel İlgen getirildi.

Türkiye'de yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla kurulan Yeni Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına devam ediyor. Derneğin geçen dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nursel İlgen, Özge Bulut Maraşlı'dan devraldığı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek.

TÜYİD YENİ YÖNETİM KADROSUNU AÇIKLADI

20 Şubat 2017'de gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonucu derneğin yeni dönem yönetim kurulu seçildi. Genel Kurul'un ardından yapılan toplantı ile yönetim kurulunun görev paylaşımı da yapıldı. Nursel İlgen'in başkanlık görevini yürüteceği yeni dönemde, TÜYİD Yönetim Kurulu'nda Müge Tuna ve Barış Oran (H.Ö. Sabancı Holding A.Ş) Başkan Yardımcıları, A.Cenk Göksan (Akbank T.A.Ş) Sayman, Murat Eryürekli (Eryürekli Hukuk) Sekreter üye, Ali Uğur Saydam (Bersay İletişim Danışmanlığı A.Ş), Aslı Selçuk Soyubol (Ford Otosan A.Ş.), Cihat Takunyacı (The Bank of NY Mellon), Funda Güngör Akpınar (Koç Holding A.Ş), Handan Saygın ( Türkiye Garanti Bankası A.Ş.), Mehmet Hurşit Zorlu (Anadolu Grubu), Özge Bulut Maraşlı (Doğan TV Holding A.Ş.) ve Sabriye Gözde Çullas (Türk Telekomünikasyon A.Ş.) üye olarak yer alacaklar.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Nursel İlgen, "TÜYİD gibi Türkiye sermaye piyasalarının derinlik kazanmasını destekleyen; piyasalarımızın ve şirketlerimizin yatırımcılara en iyi şekilde tanıtılmasına ve şirketlerimizin adil piyasa değerlerine ulaşmalarına katkıda bulunmak için çalışan bir derneğin yönetim kurulunda olmak hepimiz için büyük bir sorumluluk. Yeni dönemde de meslek grubunu temsil etmeye ve bilinirliği artırmaya, yatırımcı ilişkileri alanını etkileyecek konuları yakından takip etmeye, çözüm önerileriyle bu süreçlere katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yeni Yönetim Kurulumuz, dernek personelimiz, çalışma gruplarındaki arkadaşlarımız, ayrıca kurumsal ve bireysel üyelerimizle verimli bir iki yıl geçirmeyi diliyorum" dedi.

Yaklaşık 20 yıldır sermaye piyasaları konusunda farklı sorumluluklar üstlenen İlgen, 2006 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de yatırımcı ilişkilerini yönetiyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Bölümü'nden 1997 senesinde mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlayan İlgen; TAV'dan önce Ata Yatırım ve İş Yatırım'da çeşitli görevlerde bulundu. Extel tarafından yerli ve yabancı finans kuruluşları arasında yapılan oylamada Türkiye'de yatırımcı ilişkileri yetkilisi alanında 2010, 2012, 2014, 2015 ve 2016'da birinci; 2009 ve 2011'de ikinci, 2013'de ise üçüncü seçildi. Avrupa ulaştırma sektöründe yapılan benzer bir çalışmada İlgen, yatırımcı ilişkileri alanında 2012 ve 2014 yıllarında Avrupa ikincisi unvanını kazandı. Dünyanın en iyi faaliyet raporu olmak başta üzere internet sitesi, finansal sonuçların açıklanması gibi alanlarda birçok ödül alan ekibi yönetti. İlen Chartered Financial Analyst (CFA), SPK İleri Düzey ve Kurumsal Yönetim derecelendirme lisanslarına sahip. TÜYİD'de 2013 yılından bu yana Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan İlgen'in aynı zamanda TKYD Yönetim Kurulu üyeliği, CFA Institute ve CFA Society of İstanbul üyelikleri de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Holding Ali Uğur Türkiye Akbank Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title