Haberler

Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

Güncelleme:

Türkiye hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı gündem olan Barbaros Şansal, katıldığı programda kendisini "Sözümün arkasındayım" diyerek savundu. Şansal, Türkiye'den nefret edip etmediğini de ilk kez açıkladı.

Kendisini terzi yamağı olarak nitelendiren Barbaros Şansal, bir YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programa konuk oldu. "B.kunda boğul Türkiye" sözleriyle tepkilerin odağında olan Şansal, kendisini savundu.

"DEDİĞİMİN ARKASINDAYIM"

Gündem olan sözleri üzerine konuşan Şansal, şunları söyledi: "Evet dedim. Pedofiliye karşı dedim, 'Çocuk bedenime dokunma' dedim çünkü yıllarca. Pislik dağıtan tebliğcilere karşı dedim. Tutuklu 150 gazeteciye karşı dedim. Başka ülkelerin iç işlerine karışarak, başka coğrafyaları karıştıranlara karşı dedim. Dediğimin arkasındayım."

Türkiye hakkında skandal sözlerle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

"TÜRKİYE'DEN NEFRET ETMİYORUM"

Şansal, ' Türkiye'den nefret mi ediyorsun?' sorusuna ise "Hayır, eder miyim? Öyle bir şey olur mu? Ben vatansever değilim, vatanperverim." dedi.

"HAYALLERİM, GEÇMİŞİM VE ANILARIMDAN DOLAYI TÜRKİYE'DEN GİDEMEM"

Barbaros Şansal, neden hala Türkiye'de yaşadığını da şöyle anlattı: "Yatırımlarım, istihdam sağladığım insanlar, ürettiğim KDV, buluşlarım, hayallerim, geçmişim, anılarım, 22 yıl ve 24 yıldır iki kardeş benim evimde çalışırken aileme dönüşmüş insanlarım, 3 bacaklı köpeğim, mülteci kedilerim, barınaktan aldığım tecavüze uğramış köpeklerim, onlar benim hayatım. Ben onlar bırakıp gidebilir miyim?"

"HAVALİMANINDA SALDIRMALARI İNSANLIĞA SIĞMAZ"

Şansal, havalimanında saldırıya uğramasıyla ilgili, "Organize bir operasyon yaptılar. Şimdi hukuk davaları ve benim açtığım davalar devam ediyor. Ama bunların yaptıkları ne erkekliğe ne kadınlığa ne de insanlığa sığmazdı. Bu dava 5 ila 7 yıl arasında sürecek, büyük bir hukuk savaşına girdik." dedi.

Türkiye hakkında skandal sözlerle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

NE DEMİŞTİ?

2 sene önce Kıbrıs'tayken sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Türkiye hakkında şöyle konuşmuştu: "Mutlu yıllar, tadını çıkarın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın. Sol dizinizi karnınıza çekin ve biraz da ıkınır gibi yapın. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin? Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokaklarda tebliğcilerle pislik dağıtırken siz de hala yeni yıl mı kutluyorsunuz? Şimdi ben ne yapacağım biliyor musunuz? Bardaki, evdeki içkilerin hepsini içeceğim. Hepsini içeceğim. Size bir damla bile bırakmayacağım. Bütün dolarlarımı İsviçre'ye geçireceğim. Bir kuruş penny bile vermeyeceğim. Tamam mı? Ayriyeten ben Kıbrıs'tayım. Şu an Kuzey Kıbrıs Türkiye'ye göre, yani öyle bir baskı olduğu için yeni yıla girdi. Kıbrıs Cumhuriyeti'nin girmesine bir saat var. Birazdan Nikosa'ya gideceğim. Bir de orada kutlayacağım. Orada da içeceğim. Hepsini içeceğim. Tamam mı bebeğimsi? Öpmedim bile sizi. Hadi, siz kutlamaya devam edin. Bu kadar pisliğin, sefaletin, rezaletin içinde. B.kunda boğul Türkiye."

Ecem Altan
Haberler.com - Güncel

Barbaros Şansal Türkiye Kıbrıs Haberler

500

Yorumlar (17)

aaaaaaaaaaaaa:

Vatanpervermiş hadi oradan batılın uşağı. . . . . . .

24
10
yanıtYanıtla
HURİ:

KIVIRMA BU OLSA GEREK O ZAMAN ÖYLE DİCEKTİN

20
10
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

ister inan ister inan ma bu dünyanın ahireti de var hesabı da. gelmişsin 60 yaşına ama nasibin yok belli ki

19
9
yanıtYanıtla
hakkı:

pislik dağıtan tebliciler ne la? dini anlatanlara mı diyorsun? ateist olman umrumda değil. bu ülkede hangi inanıştan olursa olsun herkese saygı duyarım. ancak teblicilerin dağıttığı pislik dediğin şey bir dinse hele de benim dinimse senin haddine düşmez bu mankafa.

12
5
yanıtYanıtla
emre:

sevgine ihtiyacımız yok

6
4
yanıtYanıtla
Zubi:

Senden vatanperver olmaz olsa olsa usakperver olur.

6
3
yanıtYanıtla
Zubi:

Hayallerini bu ülkeden uzakta tut. Cunki Seninle kan uyusmazligimiz var.

6
3
yanıtYanıtla
Tahir doktor:

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

4
4
yanıtYanıtla
Besle kargayi:

Sevmediginiz Ülkeyi terkedin.Sizi zorla tutan yok.

yanıt22
yanıt4
DOĞRUCU:

sizleri zorla tutan mı var ermenistana gidin dedelerinizin yanına

yanıt7
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title