Haberler

Top Mermisi Avukatın İçinde Bulunduğu Araca İsabet Etti

Güncelleme:

IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar şiddetlendi. Top mermisi araca isabet etti. Mersin Barosu avukatlarından Onur Kale, "Her an öldürülebiliriz" mesajını paylaştı.

IŞİD ile YPG arasında çatışmalar şiddetlenirken, Suruç tarafına top mermilerinin atıldığı ifade edildi. Av. Onur Kaya, "Bulunduğumuz yerde can güvenliğimiz yok. Top mermisi aracımıza isabet etti. Her an katledilebiliriz" dedi.

"HER AN KATLEDİLEBİLİRİZ"

Sınırın sıfır noktasında olduklarını söyleyen Mersin Barosu avukatlarından Onur Kale, Twitter hesabında şu mesajları paylaştı:

- Sınırın sıfır noktasındaki Suruç'un bir köyüne 4 tane top mermisi atıldı. Bir tanesi aracımıza isabet etti

- Bulunduğumuz yerde can güvenliğimiz yok. Top mermisi aracımıza isabet etti. Her an katledilebiliriz

- Atılan top mermisi aracımıza isabet etti. Şu anda yaşadığım için şanslıyız.

İşte Kale'nin Twitter'dan paylaştığı kareler;


Bu araca da çatışmalar sırasında atılan kurşunlar isabet etti.

IŞİD'İN İLERLEYİŞİ DURDURULDU

ABD'nin öncülügünde hareket eden koalisyon güçleri bu sabah Kobani'nin 4 km doğusunda bulunan Alişar köyüne hava saldırı düzenledi. Saldırıda bir çok IŞİD mevzisinin yok edildiği öğrenildi. PYD/YPG siyasi sözcüsü Ömer Alluş'ta koalisyon güçlerinin Kobani'deki IŞİD mevzilerine yaptığı hava saldırılarını doğrulayarak,'' Kobani'de sabahın ilk ışıklarında IŞİD mevzilerinine hava saldırıları yoğun olarak başlamıştır.'' dedi

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Onur Kale Twitter Kobani Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (31)

ali veli konya:

vurun pkkyi.

14
23
yanıtYanıtla
Putperest:

Allah sen ve senin gibi bütün putperestlere lanet yağdırsın.

yanıt0
yanıt0
BOZKURT:

doğuda olağanüstü hal ilan edilmesi lazım

13
15
yanıtYanıtla
hakan ipek:

arkadan darbe almışşş. . . ne işi vardı acaba orada

6
18
yanıtYanıtla
2bir:

bugün değil de ne zaman orda olacak

yanıt0
yanıt0
türk islam:

sınırda yıgınak yapan alkış tutan, pkk destekçileri daha yaklaşamaz.

7
15
yanıtYanıtla
elif:

mersin nere urfa suruç nere ne işin vardı taaaaaaaaaaa suruçta ??????????

9
10
yanıtYanıtla
ayrettin:

araç LPG lidir abi ondan batnamış, lastikler zalam, LPG li olmasaydı batnamazdı abey

4
15
yanıtYanıtla
çiya kısıre:

buradan yorum yapan faşolar ulan pyd nin elinde top tang olsaydı bu it sürüsünün işini çoktan bitirmişti be

14
5
yanıtYanıtla
KILIÇ:

O MERMİ PYD HAYİNLERİ TÜRKİYEYİ SAVAŞA ÇEKMEK İÇİN ATIYOR ULAN GEBERİN ZATEN ÜLKEMİZDE SİZİN YÜZÜNÜDEN HUZUR KAMADI HABER SERETMEK İSTEMİYOROM ÇÜNKÜ SADECE SİZİN HAYİNLİGİNİZDE BAHSEDER OLDU YOK OKUL YAKMA ASKER POLİ MOLOTOF SİLAH VE TAŞ ATIYORSUNUZ ALLAH ZİZE DAHA BÜYÜK BELALAR VERSİNKİ BAŞINIZ DERDİNE DÜŞESİNİZ . YİNE POLİSE SALDIRMIŞINIZ İŞİDDE SİZE BİN KAT CEVAP VERSİN

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title