Haberler

Tokat MHP'li Başkan: Ankara Emniyet Müdürü Günah Keçisi Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ankara'da 97 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısı sonrası görevden alınan Ankara Emniyet Müdürünün günah keçisi seçildiğini söyleyerek, "Bu olay derinliğine incelendiğinde çok kişinin ihmali olduğunu göreceksiniz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ankara'da 97 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısı sonrası görevden alınan Ankara Emniyet Müdürünün günah keçisi seçildiğini söyleyerek, "Bu olay derinliğine incelendiğinde çok kişinin ihmali olduğunu göreceksiniz" dedi.

Tokat'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan, 1 Kasım da yapılacak olan seçimde destek istedi. MHP'li Başkan, ziyaretler sırasında açıklamalarda bulundu.

"GÜVENLİK NEREDE"

Ankara'da 97 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısı ile ilgili güvenlik zafiyetinin yaşandığını kaydeden MHP'li Başkan, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti'nde ilkler yaşanıyor. Başbakanın söyledikleri çok vahim. İşte, 'Bunlar biliniyordu ama eylem yapmadıkları için bunlar yakalanamıyordu'. Bir kere yeni terörle mücadele yasasında bununla ilgili önleme imkanları veriyor. Onu zaten hep başka şeylere kullanmak yerine devletin güvenliği için kullanmaları çok doğru olur. Sadece rakiplerini sindirmek adına yada sizi eleştirenleri sindirmek adına kullanılması çok yanlış. Özellikle bu bombacılar bilinen, takip edilen ki öğrendiğimiz kadar birisi Suruç'ta ki canlı bombayla akraba. Bunlar ciddi bir hata. Burada güvenlik nerede. Türkiye'nin özellikle istihbarat birimleri bu konuda son derece geride kalmıştır. Şimdi Ankara Emniyet Müdürü, istihbarat ve güvenlik şube müdürü görevinden alınıyor. Peki Türkiye'nin çok önemli bir kurumu var. Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) bununla ilgili zafiyeti var mıdır, yok mudur? Bununla ilgili neler yapmıştır, neler yapmamıştır? Güvenlik kuvvetlerine bununla ilgili bir bilgi vermiş midir? Vermişse bu bilgi işlenmemiş midir? Maalesef Türkiye bir Beyrut, Şam ve Bağdat görüntüsüne büründü. Türkiye bunu hak etmiyor."

Yaşanan olay sonrası Ankara Emniyet Müdürünün günah keçisi sayılarak görevinden alındığını kaydeden Başkan, olayın incelendiğinde bir çok kişinin ihmali olduğunu göreceklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi ABDURRAHMAN BAŞKAN Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title