Haberler

Tgtv'den 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Kütahya’da, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) ’Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili destek bildirisi yayınladı.

Kütahya'da, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) 'Zeytin Dalı Harekatı' ile ilgili destek bildirisi yayınladı.

Sevgi Yolu üzerinde gerçekleştirilen destek bildirisini Meydan Aşevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Kocaçoban okudu.

Kocaçoban, "Bir Devletin bekası vatandaşına ve masum olan tüm insanlara gösterdiği şefkat kadar; ülkesini hedef alan dahili ve hadei tüm tehditlere karşı gösterdiği kararlılıkla mümkündür. Suriye'de 2011'de başlayan olaylar birçok masum insanın ölümüne milyonlarcasının da yerini yurduna terk ederek mülteci durumuna düşmesiyle sonuçlanmıştır. Ülkemiz bu duruma seyirci kalmamış, artık Suriye de yaşama imkanı kalmayan insanlara kapılarına açarak İnsanlık vazifesini yerine getirmiştir. Bu çerçeve de gerek halkımız gerek STK'lar gerekse bizzat devlet kurumları ortaklaşa çalışarak bu kardeşlerimize yardımcı olmuşlar, ve yardımcı olmaya da devam edeceklerdir. Biz Suriye'deki insani drama ve felaketlere ilaç olmaya, çareler bulmaya çalışırken kimi şer odakları da ülkemize zarar verecek hileler peşinde koştunnakta, İslam dünyasının parlayan yıldızı olan Türk Devletini çevrelemeye ve nefessiz bırakacak hamleler yapmaya çalışmaktadırlar. Ancak unutulan şudur ki: Şer odaklarının bir hesabı varsa Allah'ında mutlaka bir hesabı vardır. Bizler, Türkiye Müslümanları olarak bu oyuna asla izin vermeyiz, vermeyeceğiz.Onlar bu topraklarda henüz yeniler, 100 yıl 200 yıl bu coğrafyanın dilini çözmek için hiçte yeterli bir süre değildir. Batının ve batılın yandaşlan bırakın bu toprakların dilini çözmeyi, insanlığın dilini bile henüz çözebilmiş değiller dir. Geldiğimiz noktada batının İnsanlığa sunduğu, Kan ve Gözyaşından başka bir şey değildir.Batının emperyalistleri ve onlara bu topraklarda yandaşlık yapan işbirlikçileri. PKK-KCK-PYD-YPG ve DEAŞ yaptıklarınızın hesabını bir bir vereceksiniz. Bu duruma ses çıkarmayan, göz yuman ve bilakis duruş ve beyanlarıyla destek olan; adı sanata sanatçıya, yazara siyasetçiye gibi çıkmış olan ve bu topraklarda yaşayıp ta bir türlü bu toprakların diliyle konuşmayan, konuşamayan; Yerli görünüp te bir türlü yerli olamayanlar. Sizlerde duruşunuz, eylem ve söylemlerinizden dolayı bu millete er geç hesap vereceksiniz. Devletin çarkları ağır işler. Ama illaki işler. Nitekim, geçtiğimiz günlerde kahraman ordumuz "Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak" için harekete geçti. Mehmetçiğimizin muzafferiyeti için bizler buradan selam gönderiyor ve dualar ediyoruz" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title